Închide meniul

Adrian Mititelu, convins că Gigi Becali va da lovitura cu Andrea Compagno: „Îl vinde cu cel puțin patru milioane de euro!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 august 2022, 18:05

Adrian Mititelu, convins că Gigi Becali va da lovitura cu Andrea Compagno: „Îl vinde cu cel puțin patru milioane de euro!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu crede că Andrea Compagno nu va sta multă vreme la FCSB și e convins că Gigi Becali poate să-l vândă în străinătate pe o sumă uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FC U Craiova 1948 e de părere că Gigi Becali va încasa cel puțin patru milioane de euro dintr-un potențial viitor transfer al lui Andrea Compagno de la FCSB.

Adrian Mititelu, convins că Gigi Becali va da lovitura cu Andrea Compagno

”Eu sunt convins că FCSB va scoate acești bani și îl va vinde cu cel puțin patru milioane de euro în maxim un an. Are un potențial uriaș. Eu îl cunosc foarte bine, m-am documentat. E un băiat extraordinar de serios.

Veți vedea că va juca la o echipă mare Compagno, la o echipă bună din Europa. Există o înțelegere pentru 10% dintr-o eventuală vânzare. Dacă șansa îl va ajuta să nu se accidenteze, 100% va pleca.

Îl cunosc foarte bine și rețineți ce vă spun, nu mă joc cu cuvintele. L-am dat pe această sumă de bani, care ne ajută foarte mult. L-am dat cu inima strânsă, dar sunt convins că el va sta cel mult un an în România”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno ştie ce îl aşteaptă la FCSB

Italianul este de părere că latifundiarul din Pipera se aseamănă cu Adrian Mititelu, finanţatorul de la FC U Craiova 1948.

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Vor să mulţumesc celor de la FC U Craiova 1948. Sper să joc în curând şi începând de mâine să câştigăm. Eu mă gândesc pentru ce am de făcut pe teren. Pe teren nu merge 1 milion de euro. Trebuie să joci, altfel te bat adversarii. Mă gândesc doar să îmi ajut coechipierii. Toată lumea vrea să câştige. O să fie greu, dar toţi jucătorii au visul ăsta. Eu sunt foarte fericit.

Mă uit doar în faţă. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm. Sunt la dispoziţie. Când joci la o echipă mare e mai bine. Aici sunt jucătorii cu calităţi. Sunt sigur că o să găsesc asta şi aici. Sunt vârf şi trebuie să marchez, să fiu decisiv în faţa porţii. În Italia au fost multe. E important să te uiţi la toată lumea şi să înveţi ceva de la toţi. Toată lumea are frică de Gigi Becali. Am avut şi la Craiova un patron cu mare pasiune”, a declarat Andrea Compagono la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno l-a costat pe Gigi Becali 1,5 milioane de euro

Compagno a semnat cu FCSB, după ce Gigi Becali a achitat suma cerută de Adrian Mititelu, în valoare de 1,5 milioane de euro. În plus, oltenii și-au asigurat și un procent de 10% dintr-un viitor transfer al atacantului de 26 de ani.

Andrea Compagno nu a avut multe cerinţe când s-a înţeles cu FCSB. Golgheterul din Bănie a cerut un salariu de 15.000 de euro lunar şi 30.000 de euro la semnătură.

În acest sezon, italianul a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, convins că Gigi Becali va da lovitura cu Andrea Compagno
  • Anunțul patronului de la FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și