Închide meniul

Andrea Compagno, gol la debut în Farul Constanța – FCSB! ”Tancul” de 1.5 milioane este golgheterul Ligii 1

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2022, 23:53

Reclamă
Andrea Compagno, gol la debut în Farul Constanța – FCSB! ”Tancul” de 1.5 milioane este golgheterul Ligii 1

Andrea Compagno, gol la debut la FCSB

Andrea Compagno, gol la debut la FCSB / Captură Orange Sport

Andrea Compagno a reușit gol la debut în Farul Constanța – FCSB. Atacantul italian a redus din diferență în repriza secundă, când constănțenii conduceau cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a marcat la doar două zile după transfer. Atacantul transferat pentru 1.5 milioane de euro a readus speranța în tabăra roș-albaștrilor.

Andrea Compagno, gol la debut în Farul Constanța – FCSB

Andrea Compagno a marcat în minutul 70. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, i-a centrat atacantului italian, iar acesta a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor.

Golul marcat de Compagno în Farul - FCSB
Farul – FCSB

Cotat la 500.000 de euro, Compagno este golgheterul Ligii 1, cu 6 reușite. Cinci dintre acestea au fost pentru FC U Craiova 1948.

Transferul lui Andrea Compagno, criticat de Helmut Duckadam

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB la pauza meciului cu Farul. Portarul de legendă al Stelei este total dezamăgit de ceea ce a văzut în primele 45 de minute ale confruntării de la Ovidiu, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Reclamă
Reclamă

Într-o intervenţia pentru digisport.ro, când FCSB era condusă cu 2-0 de Farul, Duckadam a criticat aducerea lui Andrea Compagno. 1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru atacantul italian.  

Pe FCSB oricine îi surprinde, până şi Hermannstadt, nu au nicio idee de joc. Totul este la întâmplare!

FCSB nu ştie să joace cu un număr 9, au dovedit-o de-a lungul anilor. Cred că venirea lui Compagno a fost o investiţie aiurea făcută„, a declarat Helmut Duckadam.

Reclamă

Andrea Compagno: „Toată lumea se teme de Gigi Becali!”

Andrea Compagno ştie ce îl aşteaptă la FCSB. Atacantul transferat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro nu se teme de patronul vicecampioanei.

Italianul este de părere că latifundiarul din Pipera se aseamănă cu Adrian Mititelu, finanţatorul de la FC U Craiova 1948.

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Vor să mulţumesc celor de la FC U Craiova 1948. Sper să joc în curând şi începând de mâine să câştigăm. Eu mă gândesc pentru ce am de făcut pe teren. Pe teren nu merge 1 milion de euro. Trebuie să joci, altfel te bat adversarii. Mă gândesc doar să îmi ajut coechipierii. Toată lumea vrea să câştige. O să fie greu, dar toţi jucătorii au visul ăsta. Eu sunt foarte fericit.

Mă uit doar în faţă. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm. Sunt la dispoziţie. Când joci la o echipă mare e mai bine. Aici sunt jucătorii cu calităţi. Sunt sigur că o să găsesc asta şi aici. Sunt vârf şi trebuie să marchez, să fiu decisiv în faţa porţii. În Italia au fost multe. E important să te uiţi la toată lumea şi să înveţi ceva de la toţi. Toată lumea are frică de Gigi Becali. Am avut şi la Craiova un patron cu mare pasiune”, a declarat Andrea Compagono la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și