Închide meniul

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB la pauza meciului cu Farul: „Nicio idee de joc!”. S-a convins deja cu Andrea Compagno!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2022, 23:11

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB la pauza meciului cu Farul: „Nicio idee de joc!. S-a convins deja cu Andrea Compagno!

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB la pauza meciului cu Farul lui Hagi

Andrea Compagno, în Farul - FCSB / Captură Orange Sport

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB la pauza meciului cu Farul. Portarul de legendă al Stelei este total dezamăgit de ceea ce a văzut în primele 45 de minute ale confruntării de la Ovidiu, din etapa a 8-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o intervenţia pentru digisport.ro, când FCSB era condusă cu 2-0 de Farul, Duckadam a criticat aducerea lui Andrea Compagno. 1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru atacantul italian.

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB la pauza meciului cu Farul

Pe FCSB oricine îi surprinde, până şi Hermannstadt, nu au nicio idee de joc. Totul este la întâmplare!

FCSB nu ştie să joace cu un număr 9, au dovedit-o de-a lungul anilor. Cred că venirea lui Compagno a fost o investiţie aiurea făcută„, a declarat Helmut Duckadam.

Andrea Compagno a avut parte de un debut de foc la FCSB, la două zile după transferul la vicecampioana României. Atacantul italian de 26 de ani a ajuns la gruparea roș-albastră în schimbul unei sume importante.

Reclamă

”Tancul” lui Gigi Becali a fost titularizat în duelul cu Farul Constanța și l-a lăsat pe bancă pe David Miculescu.

Nicolae Dică şi-a pus toate speranțele în actualul golgheter din Liga 1. Antrenorul FCSB l-a trimis direct în primul ”11” pentru confruntarea de foc cu Farul lui Gică Hagi.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful a reușit în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a „îngropat-o” din nou pe FCSB

Joyskim Dawa a comis o nouă gafă, de această dată în meciul Farul – FCSB. Fundașul adorat de Gigi Becali și-a „îngropat” din nou echipa.

Dawa a făcut penalty-ul din care Farul a deschis scorul în meciul cu FCSB. Fundașul venit de la FC Botoșani l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu, iar Denis Alibec a marcat de la punctul cu var.

Dawa a comis-o și în precedenta partidă de campionat, în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2. Ivorianul a încercat să iasă din apărare cu dribling, însă a pierdut balonul de sub control și a fost deposedat. În urma recuperării, cei de la Hermannstadt au marcat prin Butean.

Joyskim Dawa a fost adus de Gigi Becali ca să fie stâlpul apărării lui FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a prezentat la Palat ca o mare vedetă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și