Închide meniul

Gigi Becali, anunț uluitor după Farul – FCSB 3-1: ”Câștigăm cu West Ham! Am mâncat bătaie pentru că ne-am crezut vedete!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2022, 1:11

Reclamă
Gigi Becali, anunț uluitor după Farul – FCSB 3-1: ”Câștigăm cu West Ham! Am mâncat bătaie pentru că ne-am crezut vedete!”

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali este patronul FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor după Farul Constanța – FCSB 3-1. Patronul roș-albaștrilor este ferm convins că echipa sa poate câștiga duelul de foc cu West Ham din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 7 meciuri disputate, FCSB este pe locul 13 în Liga 1. Echipa lui Gigi Becali a obținut o singură victorie, iar următorul meci este cel cu West Ham, de la Londra.

Gigi Becali, anunț uluitor după Farul – FCSB 3-1

”Am speranțe că o să câștigăm meciul. Nu va mai fi așa ceva. Ei vor juca. Vor să își etaleze talentul.

Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa și de ce să jucăm noi?”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1. Patronul roş-albaştrilor a avut o primă reacţie după eşecul suferit în faţa echipei lui Gică Hagi. Vicecampioana a ajuns pe locul 13 în Liga 1.

Reclamă

Omul de afaceri a răbufnit după înfrângerea din etapa a 8-a. Gigi Becali l-a arătat cu degetul pe Nicolae Dică şi a anunţat că va interveni peste el. Îi cere schimbarea sistemului de joc.

Când nu ai posesie, clar vina antrenorului aici. E vina lui Dică. Aici trebuie să mă impun. Nu mă bag la jucători și o să îi cer lui Dică să schimbe sistemul de joc. Dacă joci 4-2-3-1 trebuie să joci cu doi mijlocaşi defensivi. Noi am avut 4-0, 4-1. Dulca a fost zero. Mijlocul terenului dacă nu îl domini… 4-3-3 va juca. Asta îi voi cere și asta va face.

De ce să mai întrebi dacă am încredere în Dică? Întrebi degeaba dacă întrebi. E o întrebare aiurea. Dacă apare așa, care e problema mea? Dică va regla treaba asta la ordinul meu, 4-3-3! Joacă ce pot ei să joace. O va regla Dică, gata cu iluzii de astea. Gata, e clar. 4-3-3 va juca!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică și-a ieșit din minți: ”Foarte slabi! Nu știu la ce echipă sunt!” 

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul Constanța – FCSB 3-1. Echipa roș-albastră ocupă locul 13 după 8 etape, iar antrenorul a făcut un anunț uluitor despre viitorul său.

”Am jucat foarte slab, nu înțeleg de ce. Avem obiectiv câștigarea campionatului. S-au calificat în Conference League și s-a terminat anul. Poate ei nu știu la ce echipă sunt. Această echipă a jucat Champions League. Ce facem, doar ne prezentăm pe teren în campionat? 

Am făcut o primă repriză slabă. În repriza a doua băgăm mingea în centru, primim golul 3. Facem niște greșeli… Nu îmi place să scot un evidență un jucător X sau Y. Toți pierdem. Analiza o facem în vestiar. Eu nu sunt antrenorul care să dea învățături. 

Până acum am schimbat jucătorii. Azi au jucat cei care au jucat în Europa. Doar Andrea Compagno a fost nou. Mă îngrijorează că primim două goluri în fiecare meci.

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și