Închide meniul

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1. „E vina lui, aici o să mă impun! E ordinul meu”. Ce schimbare cere patronul

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 0:45

Reclamă
Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1. „E vina lui, aici o să mă impun! E ordinul meu. Ce schimbare cere patronul

Gigi Becali, propunere şocantă pentru Cristian Săpunaru

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1. Patronul roş-albaştrilor a avut o primă reacţie după eşecul suferit în faţa echipei lui Gică Hagi. Vicecampioana a ajuns pe locul 13 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a răbufnit după înfrângerea din etapa a 8-a. Gigi Becali l-a arătat cu degetul pe Nicolae Dică şi a anunţat că va interveni peste el. Îi cere schimbarea sistemului de joc.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1

Când nu ai posesie, clar vina antrenorului aici. E vina lui Dică. Aici trebuie să mă impun. Nu mă bag la jucători și o să îi cer lui Dică să schimbe sistemul de joc. Dacă joci 4-2-3-1 trebuie să joci cu doi mijlocaşi defensivi. Noi am avut 4-0, 4-1. Dulca a fost zero. Mijlocul terenului dacă nu îl domini… 4-3-3 va juca. Asta îi voi cere și asta va face.

De ce să mai întrebi dacă am încredere în Dică? Întrebi degeaba dacă întrebi. E o întrebare aiurea. Dacă apare așa, care e problema mea? Dică va regla treaba asta la ordinul meu, 4-3-3! Joacă ce pot ei să joace. O va regla Dică, gata cu iluzii de astea. Gata, e clar. 4-3-3 va juca!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a încasat 12 goluri în 7 meciuri și are printre cele mai slabe defensive din Liga 1. Nicolae Dică a lăsat de înţeles că se teme pentru postul său.

Reclamă

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului.

Farul, victorie categorică cu FCSB

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și