Închide meniul

Mihai Stoica, complet debusolat după Farul – FCSB 3-1: „Ține de blocajul psihic”. Întrebarea la care n-a vrut să răspundă: „Haideți…”

Cosmin Cioboată Publicat: 1 septembrie 2022, 22:03

Reclamă
Mihai Stoica, complet debusolat după Farul – FCSB 3-1: „Ține de blocajul psihic. Întrebarea la care n-a vrut să răspundă: „Haideți…

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a arătat complet debusolat după Farul – FCSB 3-1. Managerul general al roș-albaștrilor este de părere că, în clipa de față, jucătorii vicecampioanei trec printr-un blocaj psihic din cauza căruia jocul echipei nu funcționează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a fost întrebat dacă Joyskim Dawa ar trebui să înceapă titular meci de meci, în ciuda erorilor pe care continuă să le facă.

Mihai Stoica, complet debusolat după Farul – FCSB 3-1: „Ține de blocajul psihic”

Mihai Stoica s-a ferit să ofere un răspuns în privința fundașului adus de la FC Botoșani, explicând că nu își dorește să critice vreun jucător de la FCSB în spațiul public.

În plus, oficialul clubului lui Gigi Becali a ajuns la concluzia că Florinel Coman este singurul căruia nu i-ar putea reproșa nimic în urma eșecului dureros contra Farului.

„(N.r. – Dawa trebuie să joace orice ar face?) Haideți… Nu pot să critic jucătorii în public. În afară de Coman, le-aș putea găsi tuturor o parte de vină la meciul cu Farul.

Reclamă

Când e să se aleagă praful… Prea multe erori individuale. Ține de blocajul psihic al jucătorilor. Coman e bine, a dat dovadă de spirit de sacrificiu. Am văzut unii, foști fotbaliști (n.r. – Valeriu Răchită), care spuneau că el și Tavi nu pot fi lideri…

Am avut o ocazie monumentală la scorul de 0-0. În rest, jocul a suferit. Am avut doar o posesie ieșită din comun, mai ales împotriva unei echipe a lui Gică Hagi. Am avut 70%-30% în repriza secundă. Dar nu cântă muzica pentru posesie. La 2-1 părea că putem intra în meci, doar că a venit eroarea de la gol”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Joyskim Dawa a comis penalty-ul din care Farul a deschis scorul în meciul de la Ovidiu, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fundașul camerunez a fost titular în 12 dintre cele 13 meciuri jucate la FCSB, după transferul din această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a ajuns subiect de glume pentru Valeriu Răchită

Gigi Becali a ajuns subiect de glume pentru Valeriu Răchită, fostul fundaș de la Steaua și Petrolul. Patronul FCSB este arhicunoscut pentru faptul că își pierde răbdarea cu jucătorii la scurt timp după ce îi transferă. Strategia controversată a latifundiarului din Pipera a fost criticată inclusiv de Răchită.

Fostul jucător din Ghencea se opune total modului în care Becali gestionează relațiile cu proprii jucători. Ultimul exemplu de acest gen este cel al lui Vadim Rață, care va fi trimis înapoi la FC Voluntari de patronul FCSB după numai 3 meciuri disputate.

După înfrângerea cu Farul, 1-3, finanțatorul FCSB-ului a anunțat că, de acum înainte, va fi mult mai strict cu contractele noilor veniți:

„Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, a spus Becali, pentru Pro Arena.

Valeriu Răchită s-a amuzat pe marginea declarației lui Gigi Becali și n-a ezitat să-i trimită câteva „săgeți”:

„O inovație! Acum, a spus că jucătorii care vor veni la FCSB vor veni să dea probe la strung. Adică, luăm tată, facem pe un an de zile, plus încă doi-trei, dar după șase luni semnezi rezilierea. Dacă în șase luni nu te-ai adaptat, pleacă, tată, înapoi de unde ai venit.

E încă o formă de contract de activitate sportivă care, probabil, va fi brevetată de patronul de la FCSB. Nu știu, eu nu văd un fotbalist profesionist care să accepte lucrurile astea, dar probabil că sunt”, a spus Valeriu Răchită, pentru Digisport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și