Închide meniul

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul – FCSB 3-1. Avertisment şi pentru Marco Dulca: „A fost zero!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 9:03

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul – FCSB 3-1. Avertisment şi pentru Marco Dulca: „A fost zero!

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

Gigi Becali ia măsuri drastice şi dă afară un jucător după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei a anunţat că se va băga peste antrenor şi că nu mai are răbdare cu Vadim Raţă, care este ca şi plecat după numai 108 de minute jucate în tricoul roş-albastru, în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu îl mai vrea pe internaţionalul moldovean şi e dispus să îl trimită înapoi la FC Voluntari. Astăzi ar fi fost ultima zi în care trebuia să achite 325.000 de euro, în conturile ilfovenilor, pentru mijlocaşul de 29 de ani

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul – FCSB 3-1

Să vedem dacă vrea să-l ia Voluntari. Din punctul meu de vedere, da (n.r.- pleacă)„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a răbufnit şi la adresa unui alt jucător abia transferat. I-a transmis un ultim avertisment lui Marco Dulca, cel care a fost titular la Ovidiu, dar a fost schimbat la pauză.

Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câștigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Reclamă

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu„, a mai spus patronul lui FCSB

Farul – FCSB 3-1. Victorie uriașă pentru Gică Hagi

FCSB s-a văzut învinsă de Farul, scor 1-3, după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Reclamă 4 / 0/3

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și