Închide meniul
VIDEO

Ucraineanca Marta Kostiuk a refuzat să dea mâna cu belarusa Victoria Azarenka la US Open 2022: ”Naţiunea mea este ucisă în fiecare zi!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 11:57

Reclamă
Ucraineanca Marta Kostiuk a refuzat să dea mâna cu belarusa Victoria Azarenka la US Open 2022: ”Naţiunea mea este ucisă în fiecare zi!”

Ucraineanca Marta Kostiuk a refuzat să dea mâna cu belarusa Victoria Azarenka

Ucraineanca Marta Kostiuk a refuzat să dea mâna cu belarusa Victoria Azarenka / Captură Eurosport

Ucraineanca Marta Kostiuk a refuzat să dea mâna cu belarusa Victoria Azarenka, după meciul dintre de la US Open 2022. În turul doi al competiţiei, Azarenka, favorită 26, a învins-o joi pe Kostiuk cu scorul de 6-2, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două sportive au recurs doar la un salut cu rachetele la fileu.

Ucraineanca Marta Kostiuk a refuzat să dea mâna cu belarusa Victoria Azarenka

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL

Potrivit bbc.com, Kostiuk a declarat să strângerea mâinii Victoriei Azarenka nu ar fi fost ceva corect, în contextul războiului din Ucraina, în care Belarus susţine Rusia.

Sportiva ucraineană a precizat că i-a trimis un mesaja Victoriei Azarenka pentru a-i transmite că nu va exista tradiţionala strângere de mână.

Reclamă

“Toată lumea încearcă să fie diplomată în privinţa actualei situaţii. Naţiunea mea este ucisă în fiecare zi”, a afirmat Kostiuk.

Marta Kostiuk a criticat planurile Victoriei Azarenka de a se implica în evenimentul pentru Ucraina organizat săptămâns trecută la New York şi de la care belarusa a fost retrasă.

Azarenka spune că nu a surprins-o decizia lui Kostiuk de a nu da mâna cu ea. “Nu cred că este important să se exagereze momentul. Eu mereu dau mânaa cu adversarele mele”, a afirmat ea.

Reclamă 4 / 0/3

Daria Snigur a izbucnit în lacrimi, după victoria incredibilă cu Simona Halep: „Meciul acesta e pentru Ucraina!”

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep din primul tur de la US Open. Ucraineanca nu şi-a putut stăpâni emoţiile la finalul partidei.

Daria Snigur s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, după un meci ce a durat o oră şi 42 de minute de joc. Snigur a provocat surpriza turneului, după ce a eliminat-o pe favorita 7 a competiţiei, venind din calificări.

Daria Snigur a mulţumit familie şi fanilor, la finalul meciului cu Simona Halep de la Openul American. A fost prima partidă pe tabloul principal pentru jucătoarea de 20 de ani.

„Sunt foarte fericită, e greu să spun ceva acum. Vreau să-i mulțumesc SImonei, pentru mine a fost o experiență deosebită să joc împotriva ei. Nu credeam că o s-o pot învinge. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi.

Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Vreau să le mulţumesc tuturor!”, a declarat Daria Snigur, pentru Eurosport, după meciul cu Simona Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și