Închide meniul

Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță: ”Face totul pentru echipa națională!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 14:50

Reclamă
Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță: ”Face totul pentru echipa națională!”

Gică Hagi continuă "revoluţia" pe piaţa transferurilor

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță cu ultima decizie luată. Recent, ”Regele” l-a lăsat pe Nicolae Roșca, unul dintre oamenii lui de încredere, să ajungă la naționala U16 a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mâna de ajutor întinsă de Gică Hagi l-a impresionat pe directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, care a avut un discurs laudativ la adresa legendarului fotbalist.

Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță

Roșca era de mult timp în vizorul nostru. Amabilitatea lui Gică Hagi și a celor care conduc Viitorul ne-a ajutat enorm. Mottoul lui Gică Hagi este: ‘totul pentru echipa națională’, asta mi se pare mie că este la el.

Văd că niciodată nu refuză niciun fel de convocare de juniori sau orice, numai echipei naționale să-i fie bine. Amabilitatea lui și a celor de acolo a fost decisă de venirea lui Roșca la echipa națională, din punct de vedere al antrenorului liber”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Radio Sport Total FM.

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1: „Scuzaţi-mă, suntem cei mai buni!”

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1! Antrenorul Farului susţine că echipa lui e cea mai bună echipă din campionat, în acest moment, după victoriile cu CFR şi FCSB, cu acelaşi scor, 3-1. Dobrogenii sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu Rapid (18), dar cu un golaveraj superior.

Reclamă

Hagi i-a bătut pe Dan Petrescu şi Nicolae Dică, în câteva zile. Pentru „Rege”, urmează luni duelul cu Universitatea Craiova a lui Mirel Rădoi.

„Suntem acolo, sus. Am atâta experienţă. Suntem într-un moment extraordinar, fantastic. Să baţi Steaua şi CFR, cu şase goluri marcate, scuzaţi-mă, suntem cei mai buni. În momentul de faţă, suntem cei mai buni.

Dar eu trebuie, ca antrenor, să echilibrez lucrurile. De mâine, trebuie să pregătim alt meci, pentru că drumul e lung. Orice meci din prima ligă e dificil. Noi vrem să construim o mentalitate de învingători, adică de a încerca să câştigăm fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că stăm bine pe toate compartimentele, am avut noroc, am semnat bine în această vară. Farul, după cum a jucat, trebuia să aibă full puncte, maximum de puncte. Aşa e fotbalul”, a spus Hagi, în conferinţa de presă.  

Gică Hagi a anunţat ce ar fi făcut dacă avea bani la Farul Constanța

Echipa „Regelui” a învins-o pe vicecampioana României şi a urcat pe primul loc. Hagi a recunoscut că atacă titlul şi a dezvăluit care este marele vis: prezenţa în grupele Champions League. Liderul Generaţiei de Aur îşi doreşte să aibă un buget cu care să joace în cea mai importantă competiţie europeană.

„Cred eu că avem un lot foarte bun, cu internaţionali, cu experienţă, cu jucători care au ieşit campioni. Eu cred că chiar avem un lot construit. Am avut şansă să putem să îi aducem la noi pentru că banii noştri nu sunt de nivelul wow, nici nu avem un leu de transferuri! Aţi văzut voi că am cumpărat noi vreun jucător şi am plătit? Am văzut că alţii cumpără şi plătesc bani de bani, noi n-avem!

(Reporter: Înseamnă că aveţi ochi la transferuri) Înseamnă că eu sunt bun, sunt bun! Sunt hunter (n.r. vânător), adică mă uit bine şi ştiu ce fac!

E o săptămână europeană, aşa am numit-o şi echipei, şi dumneavoastră. Două meciuri le-am făcut wow, bine, acum rămâne să-l facem pe al treilea la Craiova, să arătăm… să mergem în Oltenia, să o dăm cu ei, să vedem care pe care, care e mai bun. Dar va fi un meci foarte greu„, a declarat Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și