Închide meniul

Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță: ”Face totul pentru echipa națională!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 14:50

Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță: ”Face totul pentru echipa națională!”

Gică Hagi continuă "revoluţia" pe piaţa transferurilor

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță cu ultima decizie luată. Recent, ”Regele” l-a lăsat pe Nicolae Roșca, unul dintre oamenii lui de încredere, să ajungă la naționala U16 a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mâna de ajutor întinsă de Gică Hagi l-a impresionat pe directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, care a avut un discurs laudativ la adresa legendarului fotbalist.

Gică Hagi l-a impresionat pe Mihai Stoichiță

Roșca era de mult timp în vizorul nostru. Amabilitatea lui Gică Hagi și a celor care conduc Viitorul ne-a ajutat enorm. Mottoul lui Gică Hagi este: ‘totul pentru echipa națională’, asta mi se pare mie că este la el.

Văd că niciodată nu refuză niciun fel de convocare de juniori sau orice, numai echipei naționale să-i fie bine. Amabilitatea lui și a celor de acolo a fost decisă de venirea lui Roșca la echipa națională, din punct de vedere al antrenorului liber”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Radio Sport Total FM.

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1: „Scuzaţi-mă, suntem cei mai buni!”

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1! Antrenorul Farului susţine că echipa lui e cea mai bună echipă din campionat, în acest moment, după victoriile cu CFR şi FCSB, cu acelaşi scor, 3-1. Dobrogenii sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu Rapid (18), dar cu un golaveraj superior.

Reclamă

Hagi i-a bătut pe Dan Petrescu şi Nicolae Dică, în câteva zile. Pentru „Rege”, urmează luni duelul cu Universitatea Craiova a lui Mirel Rădoi.

„Suntem acolo, sus. Am atâta experienţă. Suntem într-un moment extraordinar, fantastic. Să baţi Steaua şi CFR, cu şase goluri marcate, scuzaţi-mă, suntem cei mai buni. În momentul de faţă, suntem cei mai buni.

Dar eu trebuie, ca antrenor, să echilibrez lucrurile. De mâine, trebuie să pregătim alt meci, pentru că drumul e lung. Orice meci din prima ligă e dificil. Noi vrem să construim o mentalitate de învingători, adică de a încerca să câştigăm fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că stăm bine pe toate compartimentele, am avut noroc, am semnat bine în această vară. Farul, după cum a jucat, trebuia să aibă full puncte, maximum de puncte. Aşa e fotbalul”, a spus Hagi, în conferinţa de presă.  

Gică Hagi a anunţat ce ar fi făcut dacă avea bani la Farul Constanța

Echipa „Regelui” a învins-o pe vicecampioana României şi a urcat pe primul loc. Hagi a recunoscut că atacă titlul şi a dezvăluit care este marele vis: prezenţa în grupele Champions League. Liderul Generaţiei de Aur îşi doreşte să aibă un buget cu care să joace în cea mai importantă competiţie europeană.

„Cred eu că avem un lot foarte bun, cu internaţionali, cu experienţă, cu jucători care au ieşit campioni. Eu cred că chiar avem un lot construit. Am avut şansă să putem să îi aducem la noi pentru că banii noştri nu sunt de nivelul wow, nici nu avem un leu de transferuri! Aţi văzut voi că am cumpărat noi vreun jucător şi am plătit? Am văzut că alţii cumpără şi plătesc bani de bani, noi n-avem!

(Reporter: Înseamnă că aveţi ochi la transferuri) Înseamnă că eu sunt bun, sunt bun! Sunt hunter (n.r. vânător), adică mă uit bine şi ştiu ce fac!

E o săptămână europeană, aşa am numit-o şi echipei, şi dumneavoastră. Două meciuri le-am făcut wow, bine, acum rămâne să-l facem pe al treilea la Craiova, să arătăm… să mergem în Oltenia, să o dăm cu ei, să vedem care pe care, care e mai bun. Dar va fi un meci foarte greu„, a declarat Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și