Închide meniul

Mircea Lucescu, primele declaraţii după o nouă înfrângere a lui Dinamo Kiev: „Se vede că mintea e obosită”

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 14:31

Reclamă
Mircea Lucescu, primele declaraţii după o nouă înfrângere a lui Dinamo Kiev: „Se vede că mintea e obosită

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe / Hepta

Mircea Lucescu a oferit primele declaraţii, după o nouă înfrângere alături de Dinamo Kiev. Campioana Ucrainei a fost învinsă de Zorya, scor 3-2, iar „Il Luce” acuză oboseala psihică acumulată de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat. Trupa lui Mircea Lucescu se pregpteşte de debutul în grupele Europa League, unde se vor duela în primul meci cu Fenerbahce.

Mircea Lucescu, primele declaraţii după o nouă înfrângere a lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu s-a declarat nemulţumit de maniera în care jucătorii săi au abordat partida cu Zorya Luhansk. Antrenorul în vârstă de 77 de ani le-a reproşat acestora multitudinea de greşeli individuale, care au făcut diferenţa în înfrângerea din ultima etapă.

Totodată, „Il Luce” consideră că şi situaţia delicată din Ucraina pune presiune pe jucători, care se gândesc la familii şi la siguranţa acestora.

„La începutul sezonului am jucat 21 de partide de verificare, 18 victorii, trei egaluri, încrederea era mare. Acum, prioritatea băieților e ce se întâmplă cu familia, cu școala copiilor… Așa mi se pare. Fizic stăm bine, dar se vede că mintea e obosită.

Reclamă

Un joc plin de nervi, de precipitare. Fără atenție, fără concentrare, am vrut să ajungem prea repede în careu și am făcut atâtea greșeli. Le-am atras atenția jucătorilor înainte că trecem prin clipe foarte dificile. Plus accidentările lui Tsigankov, a lui Popov.

Mă supără lucruri care nu apar în fotbalul european, multe simulări, multe întreruperi, multe discuții între arbitru și jucători, ce nu fac decât să întrerupă continuitatea, ritmul partidei. Arbitrii trebuie să judece mult mai repede, să dea mai iute drumul la meci, pentru că altfel se joacă foarte puțin. Au început să le explice jucătorilor fiecare fază și echipele care se apără profită mult.

E o perioadă dificilă, din care trebuie să ieșim cu multă atenție, calm și înțelegere. Ne așteaptă joi un meci mult mai important, cu Fenerbahce. În campionat se mai pot recupera puncte, dar în Europa League suntem obligați să jucăm bine”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dinamo Kiev urmează partida cu Fenerbahce, de joi, din prima rundă din grupele Europa League. În preliminariile Champions League din acest sezon, trupa lui Mircea Lucescu a eliminat dramatic formaţia turcă.

Start dezastruos de campionat pentru Mircea Lucescu. Zorya – Dinamo Kiev 3-2

Jucătorii antrenaţi de „Il Luce” au avut o nouă evoluţie sub aşteptări. Meciul disputat în condiţii de război pe arena Valeri Lobanovski, din Kiev, a fost unul de uitat pentru vicecampioni.

Rusyn a deschis scorul pentru Zorya încă din minutul 7. Defensiva lui Dinamo Kiev a gafat şi în minutul 35, când Myshnyov a mărit proporţiile scorului.

Lucescu a făcut trei schimbări la pauză, iar rezultatul s-a văzut. Vanat a redus din diferenţă la patru minute după reluarea jocului. Fanii alb-albaştrilor au început să spere în minutul 69, când gazdele au rămas în inferioritate. Vantukh a văzut cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Chiar şi aşa, Zorya a marcat la următoarea fază. Brazhko a făcut 3-1.

Vitaliy Buyalskyi a readus-o pe Dinamo Kiev în cărţi, cu un şut din afara careului, în minutul 83. A fost prea târziu pentru jucătorii lui Lucescu, care au rămas fără punct în campionat.

Dinamo Kiev trece printr-o serie catastrofală şi a suferit astfel a 4-a înfrângere la rând, în toate competiţiile. A mai pierdut cu Benfica, în dublă manşă (0-2, 0-3), şi cu Dnipro (0-3).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și