Închide meniul

Mircea Lucescu, primele declaraţii după o nouă înfrângere a lui Dinamo Kiev: „Se vede că mintea e obosită”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 14:31

Mircea Lucescu, primele declaraţii după o nouă înfrângere a lui Dinamo Kiev: „Se vede că mintea e obosită

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe / Hepta

Mircea Lucescu a oferit primele declaraţii, după o nouă înfrângere alături de Dinamo Kiev. Campioana Ucrainei a fost învinsă de Zorya, scor 3-2, iar „Il Luce” acuză oboseala psihică acumulată de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat. Trupa lui Mircea Lucescu se pregpteşte de debutul în grupele Europa League, unde se vor duela în primul meci cu Fenerbahce.

Mircea Lucescu, primele declaraţii după o nouă înfrângere a lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu s-a declarat nemulţumit de maniera în care jucătorii săi au abordat partida cu Zorya Luhansk. Antrenorul în vârstă de 77 de ani le-a reproşat acestora multitudinea de greşeli individuale, care au făcut diferenţa în înfrângerea din ultima etapă.

Totodată, „Il Luce” consideră că şi situaţia delicată din Ucraina pune presiune pe jucători, care se gândesc la familii şi la siguranţa acestora.

„La începutul sezonului am jucat 21 de partide de verificare, 18 victorii, trei egaluri, încrederea era mare. Acum, prioritatea băieților e ce se întâmplă cu familia, cu școala copiilor… Așa mi se pare. Fizic stăm bine, dar se vede că mintea e obosită.

Reclamă

Un joc plin de nervi, de precipitare. Fără atenție, fără concentrare, am vrut să ajungem prea repede în careu și am făcut atâtea greșeli. Le-am atras atenția jucătorilor înainte că trecem prin clipe foarte dificile. Plus accidentările lui Tsigankov, a lui Popov.

Mă supără lucruri care nu apar în fotbalul european, multe simulări, multe întreruperi, multe discuții între arbitru și jucători, ce nu fac decât să întrerupă continuitatea, ritmul partidei. Arbitrii trebuie să judece mult mai repede, să dea mai iute drumul la meci, pentru că altfel se joacă foarte puțin. Au început să le explice jucătorilor fiecare fază și echipele care se apără profită mult.

E o perioadă dificilă, din care trebuie să ieșim cu multă atenție, calm și înțelegere. Ne așteaptă joi un meci mult mai important, cu Fenerbahce. În campionat se mai pot recupera puncte, dar în Europa League suntem obligați să jucăm bine”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dinamo Kiev urmează partida cu Fenerbahce, de joi, din prima rundă din grupele Europa League. În preliminariile Champions League din acest sezon, trupa lui Mircea Lucescu a eliminat dramatic formaţia turcă.

Start dezastruos de campionat pentru Mircea Lucescu. Zorya – Dinamo Kiev 3-2

Jucătorii antrenaţi de „Il Luce” au avut o nouă evoluţie sub aşteptări. Meciul disputat în condiţii de război pe arena Valeri Lobanovski, din Kiev, a fost unul de uitat pentru vicecampioni.

Rusyn a deschis scorul pentru Zorya încă din minutul 7. Defensiva lui Dinamo Kiev a gafat şi în minutul 35, când Myshnyov a mărit proporţiile scorului.

Lucescu a făcut trei schimbări la pauză, iar rezultatul s-a văzut. Vanat a redus din diferenţă la patru minute după reluarea jocului. Fanii alb-albaştrilor au început să spere în minutul 69, când gazdele au rămas în inferioritate. Vantukh a văzut cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Chiar şi aşa, Zorya a marcat la următoarea fază. Brazhko a făcut 3-1.

Vitaliy Buyalskyi a readus-o pe Dinamo Kiev în cărţi, cu un şut din afara careului, în minutul 83. A fost prea târziu pentru jucătorii lui Lucescu, care au rămas fără punct în campionat.

Dinamo Kiev trece printr-o serie catastrofală şi a suferit astfel a 4-a înfrângere la rând, în toate competiţiile. A mai pierdut cu Benfica, în dublă manşă (0-2, 0-3), şi cu Dnipro (0-3).

Reclamă
Recomandări
  • Mircea Lucescu, primele declaraţii după o nouă înfrângere suferită de Dinamo Kiev
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Astăzi, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și