Închide meniul

Nicolae Dică, avertizat înainte de West Ham – FCSB: ”Fiecare joacă pentru el! Toți vor să prindă contracte în afară!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 15:52

Reclamă
Nicolae Dică, avertizat înainte de West Ham – FCSB: ”Fiecare joacă pentru el! Toți vor să prindă contracte în afară!”

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a fost avertizat înainte de West Ham – FCSB. ”Eroul de la Sevilla” a tras un puternic semnal de alarmă cu privire la prestațiile roș-albaștrilor din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat un singur meci în Liga 1, iar Helmut Duckadam a găsit explicația. Legendarul portar este de părere că elevii lui ”Dicanio” sunt mult prea individualiști.

Nicolae Dică, avertizat înainte de West Ham – FCSB

”FCSB are jucători valoroși. Eu de ani de zile spun că nu au un joc de echipă, aici suferă cel mai mult. Cred că va ajunge în play-off, dar șase la campionat mai puține. Jocul echipei nu e făcut pentru un atacant de careu, dar poate se va schimba în timp. 

Nu merge pentru că, și din spusele patronului, dânsul se gândește să vândă pe bani cât mai mulți, iar jucătorii evoluează în consecință. Joacă fiecare pentru el, ca să iasă în evidență, să prindă un contract în străinătate și de aici jocul echipei suferă”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Andrea Compagno vrea să facă spectacol în West Ham – FCSB

Andrea Compagno vrea să facă spectacol în West Ham – FCSB. ”Tancul” de 1.5 milioane al lui Gigi Becali anunță că va da totul la Londra pentru ca echipa roș-albastră să înceapă cu o victorie în grupele Conference League.

Reclamă

FCSB va avea o misiune infernală la Londra, dar golgheterul din Liga 1 anunță că visează încă de mic confruntări de foc în cupele europene.

”E senzațional acest meci. Eu am jucat în Europa League când eram la echipa din San Marino, dar acum jucăm cu West Ham, în grupe. E visul meu de când eram copil! Trebuie să dau totul, sută la sută!

E senzațional să avem astfel de adversari. Sigur că îmi doream o grupă mai accesibilă, dar pentru fotbal e frumos când întâlnești astfel de echipe. Poate mai bine era totuși să avem echipe mai accesibile, pentru a merge mai departe în competiție.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut, e normal! Nivelul lor e mult prea mare pentru noi. Dar în fotbal nu se știe niciodată. Noi o să dăm sută la sută când intrăm pe teren. Visul meu dintotdeauna a fost să joc astfel de meciuri”, a declarat Andrea Compagno, potrivit gsp.ro.

Benoit Bastien va arbitra West Ham – FCSB

Partida West Ham – FCSB, programată de la ora 22.00, în grupa B, va fi arbitrată de francezul Benoit Bastien. ”Centralul” va fi ajutat de Hicham Zakrani şi Aurelien Berthomieu, iar rezervă va fi Jeremie Pignard.

Benoit Bastien este arbitru FIFA din 2014. În 2020, cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa League. Campioana Europei a fost învinsă atunci de Young Boys, scor 1-2, în ultimul meci din faza grupelor.

În cariera sa, arbitrul francez a mai condus la centru și Germania U21 – România U21 8-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2015.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și