Închide meniul

Nicolae Dică, avertizat înainte de West Ham – FCSB: ”Fiecare joacă pentru el! Toți vor să prindă contracte în afară!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 15:52

Nicolae Dică, avertizat înainte de West Ham – FCSB: ”Fiecare joacă pentru el! Toți vor să prindă contracte în afară!”

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a fost avertizat înainte de West Ham – FCSB. ”Eroul de la Sevilla” a tras un puternic semnal de alarmă cu privire la prestațiile roș-albaștrilor din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat un singur meci în Liga 1, iar Helmut Duckadam a găsit explicația. Legendarul portar este de părere că elevii lui ”Dicanio” sunt mult prea individualiști.

Nicolae Dică, avertizat înainte de West Ham – FCSB

”FCSB are jucători valoroși. Eu de ani de zile spun că nu au un joc de echipă, aici suferă cel mai mult. Cred că va ajunge în play-off, dar șase la campionat mai puține. Jocul echipei nu e făcut pentru un atacant de careu, dar poate se va schimba în timp. 

Nu merge pentru că, și din spusele patronului, dânsul se gândește să vândă pe bani cât mai mulți, iar jucătorii evoluează în consecință. Joacă fiecare pentru el, ca să iasă în evidență, să prindă un contract în străinătate și de aici jocul echipei suferă”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Andrea Compagno vrea să facă spectacol în West Ham – FCSB

Andrea Compagno vrea să facă spectacol în West Ham – FCSB. ”Tancul” de 1.5 milioane al lui Gigi Becali anunță că va da totul la Londra pentru ca echipa roș-albastră să înceapă cu o victorie în grupele Conference League.

Reclamă

FCSB va avea o misiune infernală la Londra, dar golgheterul din Liga 1 anunță că visează încă de mic confruntări de foc în cupele europene.

”E senzațional acest meci. Eu am jucat în Europa League când eram la echipa din San Marino, dar acum jucăm cu West Ham, în grupe. E visul meu de când eram copil! Trebuie să dau totul, sută la sută!

E senzațional să avem astfel de adversari. Sigur că îmi doream o grupă mai accesibilă, dar pentru fotbal e frumos când întâlnești astfel de echipe. Poate mai bine era totuși să avem echipe mai accesibile, pentru a merge mai departe în competiție.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut, e normal! Nivelul lor e mult prea mare pentru noi. Dar în fotbal nu se știe niciodată. Noi o să dăm sută la sută când intrăm pe teren. Visul meu dintotdeauna a fost să joc astfel de meciuri”, a declarat Andrea Compagno, potrivit gsp.ro.

Benoit Bastien va arbitra West Ham – FCSB

Partida West Ham – FCSB, programată de la ora 22.00, în grupa B, va fi arbitrată de francezul Benoit Bastien. ”Centralul” va fi ajutat de Hicham Zakrani şi Aurelien Berthomieu, iar rezervă va fi Jeremie Pignard.

Benoit Bastien este arbitru FIFA din 2014. În 2020, cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa League. Campioana Europei a fost învinsă atunci de Young Boys, scor 1-2, în ultimul meci din faza grupelor.

În cariera sa, arbitrul francez a mai condus la centru și Germania U21 – România U21 8-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2015.

Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și