Închide meniul

David Moyes a pus ochii pe doi jucători de la FCSB: „Trebuie să fim atenți la ei!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 17:58

Reclamă
David Moyes a pus ochii pe doi jucători de la FCSB: „Trebuie să fim atenți la ei!

David Moyes este antrenorul lui West Ham

David Moyes, într-un meci pentru West Ham / Profimedia

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, a dezvăluit, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB, că a urmărit cu atenție doi jucători din tabăra roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Moyes a antenționat că jucătorii lui FCSB pot să-i pună probleme serioase lui West Ham. Antrenorul scoțian nu are amintiri plăcute din meciurile cu echipe românești.

David Moyes a urmărit atent doi jucători de la FCSB

„Am urmărit multe meciuri ale celor de la FCSB și am încercat să cunoaștem jucătorii cât mai bine. Ne-am făcut o idee mai clară. Ei au avut un start slab și anul trecut, dar la final au terminat pe locul secund. Și noi am început slab actuala stagiune. Am identificat unul-doi jucători la care trebuie să fim atenți, ne pot surprinde, dar nu vă pot spune despre cine este vorba.

West Ham nu are amintiri foarte bune cu echipele românești. Nici eu nu am. Am am jucat cu Everton în România și am pierdut (n.r. – 1-5 cu Dinamo, în 2005). Orice se poate întâmpla. Dar timpul a trecut, ne gândim doar înainte”, a spus David Moyes, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB. 

David Moyes vrea să câștige Conference League cu West Ham

Moyes visează să câștige Conference League cu West Ham. Ar fi al doilea trofeu european din istoria clubului, după Cupa Cupelor, câștigată în 1965.

Reclamă

„Toată lumea speră să se califice și să meargă în fazele eliminatorii, acolo devin lucrurile mai palpitante. Anul trecut am făcut o treabă foarte bună, am reușit să câștigăm grupa și să ne calificăm. Acum vom încerca din nou același lucru.

Am urmărit finala Conference League din sezonul trecut, Roma – Feyenoord, un meci excelent. Dacă vă uitați la Jose Mourinho, care a câștigat toate competițiile, și vedeți cât de mult a însemnat trofeul pentru el… mi-aș dori să fiu eu și în aceeași poziție, dar mai sunt multe meciuri până când putem să vorbim despre asta”, a mai spus David Moyes.

West Ham are un lot de 400 de milioane de euro

Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și