Închide meniul

David Moyes a pus ochii pe doi jucători de la FCSB: „Trebuie să fim atenți la ei!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 17:58

Reclamă
David Moyes a pus ochii pe doi jucători de la FCSB: „Trebuie să fim atenți la ei!

David Moyes este antrenorul lui West Ham

David Moyes, într-un meci pentru West Ham / Profimedia

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, a dezvăluit, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB, că a urmărit cu atenție doi jucători din tabăra roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Moyes a antenționat că jucătorii lui FCSB pot să-i pună probleme serioase lui West Ham. Antrenorul scoțian nu are amintiri plăcute din meciurile cu echipe românești.

David Moyes a urmărit atent doi jucători de la FCSB

„Am urmărit multe meciuri ale celor de la FCSB și am încercat să cunoaștem jucătorii cât mai bine. Ne-am făcut o idee mai clară. Ei au avut un start slab și anul trecut, dar la final au terminat pe locul secund. Și noi am început slab actuala stagiune. Am identificat unul-doi jucători la care trebuie să fim atenți, ne pot surprinde, dar nu vă pot spune despre cine este vorba.

West Ham nu are amintiri foarte bune cu echipele românești. Nici eu nu am. Am am jucat cu Everton în România și am pierdut (n.r. – 1-5 cu Dinamo, în 2005). Orice se poate întâmpla. Dar timpul a trecut, ne gândim doar înainte”, a spus David Moyes, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB. 

David Moyes vrea să câștige Conference League cu West Ham

Moyes visează să câștige Conference League cu West Ham. Ar fi al doilea trofeu european din istoria clubului, după Cupa Cupelor, câștigată în 1965.

Reclamă

„Toată lumea speră să se califice și să meargă în fazele eliminatorii, acolo devin lucrurile mai palpitante. Anul trecut am făcut o treabă foarte bună, am reușit să câștigăm grupa și să ne calificăm. Acum vom încerca din nou același lucru.

Am urmărit finala Conference League din sezonul trecut, Roma – Feyenoord, un meci excelent. Dacă vă uitați la Jose Mourinho, care a câștigat toate competițiile, și vedeți cât de mult a însemnat trofeul pentru el… mi-aș dori să fiu eu și în aceeași poziție, dar mai sunt multe meciuri până când putem să vorbim despre asta”, a mai spus David Moyes.

West Ham are un lot de 400 de milioane de euro

Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și