Închide meniul

Fanii s-au înghesuit la coadă înainte de West Ham – FCSB! Imagini fabuloase de la Londra

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 16:53

Fanii s-au înghesuit la coadă înainte de West Ham – FCSB! Imagini fabuloase de la Londra

FCSB va juca cu West Ham în primul meci din Conference League

Stadionul lui West Ham / Profimedia

Fanii s-au înghesuit la coadă la bilete înainte de West Ham – FCSB, primul meci al vicecampioanei României din faza grupelor Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea parte de o susținere numeroasă la Londra, din partea suporterilor români. Stadionul lui West Ham a fost luat cu asalt înaintea meciului.

Fanii s-au înghesuit la coadă pentru bilete înainte de West Ham – FCSB

Conform fanatik.ro, suporterii au venit la stadion cu o oră și jumătate înainte ca casele de bilete să se deschidă. Sursa citată anunță că aproximativ 100 de persoane s-au așezat la coadă.

Sursa: fanatik.ro
Sursa: fanatik.ro

FCSB a avut rezervate 3125 de bilete pentru deplasarea de la Londra. O parte dintre acestea s-au vândut sub formă de vouchere, la București, iar restul au puse în vânzare la stadionul lui West Ham.

Prețul unui bilet este de 35 de euro. Sursa citată anunță că acestea ar putea să fie epuizate în cursul zilei de miercuri, cu 24 de ore mai devreme înaintea meciului.

Reclamă

Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la West Ham – FCSB

Patronul roş-albaştrilor spune că în loc să stea două ore pe drum cu avionul preferă să meargă la biserică şi să se roage.

Becali spune că nu va mai merge în deplasări şi că va merge să se roage. În acest fel, Becali spune că ajută mai mult echipa.

”Este un drum destul de lung. Stai prin aeroport două ore, apoi transportul cu avionul, mai apoi transferul spre hotel. Nu mai fac eu d-astea. Mai bine, rămân aici și folosesc acest timp pentru a merge la biserică. Ajut mai mult așa echipa”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Benoit Bastien va arbitra West Ham – FCSB

Partida West Ham – FCSB, programată de la ora 22.00, în grupa B, va fi arbitrată de francezul Benoit Bastien. ”Centralul” va fi ajutat de Hicham Zakrani şi Aurelien Berthomieu, iar rezervă va fi Jeremie Pignard.

Benoit Bastien este arbitru FIFA din 2014. În 2020, cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa League. Campioana Europei a fost învinsă atunci de Young Boys, scor 1-2, în ultimul meci din faza grupelor.

În cariera sa, arbitrul francez a mai condus la centru și Germania U21 – România U21 8-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2015.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și