Închide meniul

Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1: „Antrenorii ştiu mai bine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 21:32

Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1: „Antrenorii ştiu mai bine!

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali a cedat presiunii fanilor

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a oferit explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei este de părere că Nicolae Dică a luat decizia potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost schimbat în minutul 71 cu Octavian Popescu, iar Gigi Becali a răbufnit şi l-a criticat pe Nicolae Dică. Patronul FCSB îşi dorea ca Marco Dulca să intre pe teren.

Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1

”I-am văzut pe unii că s-a greşit cu schimbarea lui Olaru. Atât le-a trebuit oamenilor care câştigă bani în studiourile TV. Măcar să vadă. Olaru s-a accidentat, a ieşit. Când s-a dictat penalty, el era la mijlocul terenului, simţea o durere ascuţită la coapsa stângă. Se putea introduce şi Vlad să joace între fundaşii centrali, însă e uşor să vorbeşti după.

Dacă în locul lui Olaru intra Dulca, o schimbare ultradefensivă deja şi la 1-1 deja şi pierdeam, atunci toată lumea spunea că s-a făcut schimbare defensivă. Cu Dică am trecut prin multe momente, momentul Middlesbrough.

Antrenorii ştiu mai bine decât toată lumea ce schimbări să se facă. Toate schimbările, în afară de cele din prelungiri, au fost cauzate de accidentări. Nu era meciul capital al acestui sezon, dar dacă oamenii au zis că nu mai pot juca? Să-i ţinem în teren?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1. Patronul FCSB s-a enervat când a văzut ce schimbări a făcut Dicanio pe „London Stadium”.

Ba mai mult, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica pentru a afla de ce Octavian Popescu a fost introdus pe teren în repriza secundă.

„E clar, aşa au văzut oamenii. După, 68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. După, Becali a stricat jocul. Când s-a băgat Dică şi a schimbat un mijlocaş cu Tavi Popescu, care nici nu ştiam dacă e în teren. L-am sunat după pe MM să aflu de ce e în teren.

Reclamă 4 / 0/3

Să îmi asum cele 68 de minute? Problema voastră e cine îşi asuma? Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Înseamnă că am greşit, altfel spuneam că am greşit eu. S-a greşit, dacă îl bagi pe Tavi Popescu când e 1-0 pentru noi? Eu nici nu ştiu când l-a băgat.

Eu l-am întrebat pe MM şi el mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Bun, s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaş. Bagă-l pe ăla de la Chindia, cum îl cheamă? A riscat omul, dar eu îl susţin şi cu asta basta!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și