Închide meniul

Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1: „Antrenorii ştiu mai bine!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 21:32

Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1: „Antrenorii ştiu mai bine!

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali a cedat presiunii fanilor

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica / Hepta

  • Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1
  • Mesajul transmis de managerul general al roş-albaştrilor

Mihai Stoica a oferit explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei este de părere că Nicolae Dică a luat decizia potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost schimbat în minutul 71 cu Octavian Popescu, iar Gigi Becali a răbufnit şi l-a criticat pe Nicolae Dică. Patronul FCSB îşi dorea ca Marco Dulca să intre pe teren.

Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1

”I-am văzut pe unii că s-a greşit cu schimbarea lui Olaru. Atât le-a trebuit oamenilor care câştigă bani în studiourile TV. Măcar să vadă. Olaru s-a accidentat, a ieşit. Când s-a dictat penalty, el era la mijlocul terenului, simţea o durere ascuţită la coapsa stângă. Se putea introduce şi Vlad să joace între fundaşii centrali, însă e uşor să vorbeşti după.

Reclamă

Dacă în locul lui Olaru intra Dulca, o schimbare ultradefensivă deja şi la 1-1 deja şi pierdeam, atunci toată lumea spunea că s-a făcut schimbare defensivă. Cu Dică am trecut prin multe momente, momentul Middlesbrough.

Antrenorii ştiu mai bine decât toată lumea ce schimbări să se facă. Toate schimbările, în afară de cele din prelungiri, au fost cauzate de accidentări. Nu era meciul capital al acestui sezon, dar dacă oamenii au zis că nu mai pot juca? Să-i ţinem în teren?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1. Patronul FCSB s-a enervat când a văzut ce schimbări a făcut Dicanio pe „London Stadium”.

Ba mai mult, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica pentru a afla de ce Octavian Popescu a fost introdus pe teren în repriza secundă.

„E clar, aşa au văzut oamenii. După, 68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. După, Becali a stricat jocul. Când s-a băgat Dică şi a schimbat un mijlocaş cu Tavi Popescu, care nici nu ştiam dacă e în teren. L-am sunat după pe MM să aflu de ce e în teren.

Reclamă 4 / 0/3

Să îmi asum cele 68 de minute? Problema voastră e cine îşi asuma? Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Înseamnă că am greşit, altfel spuneam că am greşit eu. S-a greşit, dacă îl bagi pe Tavi Popescu când e 1-0 pentru noi? Eu nici nu ştiu când l-a băgat.

Eu l-am întrebat pe MM şi el mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Bun, s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaş. Bagă-l pe ăla de la Chindia, cum îl cheamă? A riscat omul, dar eu îl susţin şi cu asta basta!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”