Închide meniul

Thomas Muller, ieșire nervoasă înaintea derby-ului Bayern – Barcelona: „E lipsă de atitudine!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 10:13

Reclamă
Thomas Muller, ieșire nervoasă înaintea derby-ului Bayern – Barcelona: „E lipsă de atitudine!

Thomas Muller a răbufnit înainte de Bayern - Barcelona

Thomas Muller, într-un meci pentru Bayern / Profimedia

Thomas Muller a răbufnit înaintea meciului Bayern – Barcelona, din etapa a doua a grupelor Champions League. Veteranul este nervos pe remiza echipei sale din ultimul meci de Bundesliga, 2-2 cu Stuttgart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a condus-o de două ori pe Stuttgart, însă bavarezii au scos la final doar o remiză, după golurile puștilor Tyl și Musiala. Oaspeții au egalat pe Alianz Arena în minutul 90+2, prin Guirassy. Thomas Muller nu poate trece peste golul încasat în prelungiri.

Thomas Muller, ieșire nervoasă înaintea derby-ului Bayern – Barcelona

„Sunt supărat pentru prima dată în acest sezon. Sunt nervos pe noi înșine. Dacă ai avantaj pe tabelă, trebuie să dai totul în ultimele 10 minute. Faptul că i-am lăsat pe cei de la Stuttgart să vină peste noi a fost o lipsă de intensitate, o lipsă de atitudine. Este pentru prima dată în acest sezon când simt că le-am făcut un cadou adversilor”, a spus Thomas Muller, citat de marca.com.

Pentru Bayern a fost a treia remiză consecutivă în Bundesliga. Bavarezii riscă să piardă primul loc, dacă Freiburg scoate un rezultat pozitiv cu Monchengladbach.

Bayern – Barcelona se joacă marți, de la ora 22:00, în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

Reclamă

Bayern Munchen, în „grupa morții” din UEFA Champions League

S-a tras la sorți „grupa morții” în UEFA Champions League. Barcelona, Bayern și Inter au fost reunite într-o singură grupă.

La tragerea de sorți de la Istanbul, urnele au unit 32 de echipe. Ca în fiecare an, sorții au adus față în față cele mai tari echipe ale continentului.

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern. Atacantul polonez, care a semnat cu Barcelona în această vară, a aflat că va reveni la Munchen în grupele UEFA Champions League 2022-2023. Și fosta campioană a Italiei, Inter, s-a alăturat grupei. Din urna a patra a fost extrasă Viktoria Plzen.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen e una dintre favoritele la câștigarea Champions League, în timp ce Barcelona, cu noile achiziții din această vară, vrea să revină la statului de gigant al fotbalului european. Inter, cu Simone Inzaghi, vrea să revină la zilele de glorie.

Programul fazei grupelor în UEFA Champions League

Programul din faza grupelor va fi restrâns pe o perioadă de opt săptămâni, din cauza Cupei Mondiale 2022, care va debuta la sfârșitul lunii noiembrie.

Runda 1: 6/7 Septembrie
Runda 2: 13/14 Septembrie
Runda 3: 4/5 Octombrie
Runda 4: 11/12 Octombrie
Runda 5: 25/26 Octombrie
Runda 6: 1/2 Noiembrie

Tragerea la sorți pentru faza optimilor va avea loc pe 7 noiembrie.

Marea finală este programată pe 10 iunie 2023 și se va juca pe stadionul „Ataturk”, din Istanbul. Aceeași arenă a găzduit și legendara finală din 2005, disputată între Liverpool și AC Milan, când englezii au revenit de la 0-3 și au câștigat la penalty-uri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și