Închide meniul

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari! A fost salvat de decizia tuşierului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 22:22

Reclamă
Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari! A fost salvat de decizia tuşierului

Gafă uriaşă a lui Joyskim Dawa

Captură Orange Sport

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari la faza golului anulat marcat de ilfoveni. În minutul 16, FC Voluntari a marcat pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Costin a primit o pasă în spatele apărării celor de la FCSB. Acesta a fost altruist şi a centrat în centrul careului celor de la FCSB.

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari

Mingea a fost trimisă direct în picioarele lui Joyskim Dawa. Deşi părea o simplă formalitate pentru fundaş să respingă, acesta a luftat incredibil, iar mingea a ajuns la Matricardi, care a trimis mingea în poartă. Din fericire pentru Dawa, Cristi Costin se afla în poziţie de offside, iar golul a fost anulat.

Joyskim Dawa, avertizat de Nicolae Dică

Chiar Nicolae Dică i-a transmis un avertisment lui Joyskim Dawa.

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede.

Reclamă

Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel… n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a declarat Dică la orangesport.ro.

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa după Farul – FCSB 3-1

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fostul jucător de la Steaua, Benfica şi Porto a pus „tunurile” pe fundaşul central transferat de Gigi Becali cu 350.000 de euro de la FC Botoşani.

Dacă rămân la echipă? Că ai o teamă în momentul ăsta, după rezultate, după locul din clasament, că te dă afară. De ce să nu mai joace Dawa? Tamm de ce ar juca? Măcar Tamm dă gol. Sunt la fel, acelaşi jucător. Nu ştiu dacă sunt cei mai slabi fundaşi din toate timpurile, dar aşa par.

Reclamă 4 / 0/3

Mi se pare că Dawa nu ştie fotbal, mi se pare că abia începe să inveţe ceva din fotbal acum, la FCSB. Ce am văzut de el în seara asta mă face să mă iau cu mâinile de cap.

E singurul fundaş din lume care are ghetele tocite la călcâi. Când dă pasa, mă uit de jumătate de an să văd cu ce dă şi dă cu călâciul. Zici că e rapid, dar el doar recuperează mingile pe care le pierde„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și