Închide meniul

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari! A fost salvat de decizia tuşierului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 22:22

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari! A fost salvat de decizia tuşierului

Gafă uriaşă a lui Joyskim Dawa

Captură Orange Sport

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari la faza golului anulat marcat de ilfoveni. În minutul 16, FC Voluntari a marcat pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Costin a primit o pasă în spatele apărării celor de la FCSB. Acesta a fost altruist şi a centrat în centrul careului celor de la FCSB.

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari

Mingea a fost trimisă direct în picioarele lui Joyskim Dawa. Deşi părea o simplă formalitate pentru fundaş să respingă, acesta a luftat incredibil, iar mingea a ajuns la Matricardi, care a trimis mingea în poartă. Din fericire pentru Dawa, Cristi Costin se afla în poziţie de offside, iar golul a fost anulat.

Joyskim Dawa, avertizat de Nicolae Dică

Chiar Nicolae Dică i-a transmis un avertisment lui Joyskim Dawa.

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede.

Reclamă

Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel… n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a declarat Dică la orangesport.ro.

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa după Farul – FCSB 3-1

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fostul jucător de la Steaua, Benfica şi Porto a pus „tunurile” pe fundaşul central transferat de Gigi Becali cu 350.000 de euro de la FC Botoşani.

Dacă rămân la echipă? Că ai o teamă în momentul ăsta, după rezultate, după locul din clasament, că te dă afară. De ce să nu mai joace Dawa? Tamm de ce ar juca? Măcar Tamm dă gol. Sunt la fel, acelaşi jucător. Nu ştiu dacă sunt cei mai slabi fundaşi din toate timpurile, dar aşa par.

Reclamă 4 / 0/3

Mi se pare că Dawa nu ştie fotbal, mi se pare că abia începe să inveţe ceva din fotbal acum, la FCSB. Ce am văzut de el în seara asta mă face să mă iau cu mâinile de cap.

E singurul fundaş din lume care are ghetele tocite la călcâi. Când dă pasa, mă uit de jumătate de an să văd cu ce dă şi dă cu călâciul. Zici că e rapid, dar el doar recuperează mingile pe care le pierde„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și