Închide meniul

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza!

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2022, 13:30

Reclamă
Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza!

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza

Silvio Berlusconi, pe stadionul lui Monza / Profimedia Images

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza! Echipa patronată de fostul premier italian l-a demis pe Stroppa, sub conducerea căruia a obţinut anul acesta promovarea în Serie A, pentru prima oară în istoria sa, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Berlusconi a luat această decizie ca urmare a startului foarte slab de sezon, în care elevii lui Stroppa au obţinut un singur punct în şase etape.

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza!

Aceasta este a doua demitere de antrenor de la debutul actualei ediţii a campionatului Italiei, după ce Bologna a renunţat la serviciile sârbului Sinisa Mihajlovic.

AC Monza a anunţat totodată că, până la numirea unui nou antrenor, interimatul la conducerea tehnică va fi asigurat de Raffaele Palladino, antrenorul echipei Primavera a clubului lombard. Duminică, Monza va primi vizita lui Juventus, în cadrul etapei a 7-a din Serie A.

Reluările care nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2

Au apărut reluările care iniţial nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2. Golul victoriei marcat Arkadiusz Milik a fost, de fapt, valid, deşi Matteo Marcenaro l-a anulat pe motiv de ofside.

Reclamă

A fost un meci nebun la Torino în Juventus – Salernitana 2-2. Milik a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90+5, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side, după consultarea sistemului VAR. A ieşit o bătaie generală pe teren, la Torino, iar atacantul polonez a fost eliminat după bucuria de la final.

La scurt timp după haosul de pe teren, noi imagini cu faza golului au ieşit la iveală. Matteo Marcenaro a văzut imagini la VAR doar din direcţia executantului cornerului, iar Antonio Candreva nu a putut fi văzut.

Acesta îl ţinea în poziţie regulamentară pe Leonardo Bonucci, astfel că golul de 3-2 a fost unul valabil.

Reclamă 4 / 0/3

„Aceste imagini sunt incredibile, pentru că arată că Bonucci este ținut în poziție regulamentară de Candreva, cu 50 de centimetri. Este cea mai proastă decizie din istoria VAR-ului”, a spus celebrul comentator Fabio Caressa, citat de tuttonapoli.net.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și