Închide meniul

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2022, 13:30

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza!

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza

Silvio Berlusconi, pe stadionul lui Monza / Profimedia Images

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza! Echipa patronată de fostul premier italian l-a demis pe Stroppa, sub conducerea căruia a obţinut anul acesta promovarea în Serie A, pentru prima oară în istoria sa, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Berlusconi a luat această decizie ca urmare a startului foarte slab de sezon, în care elevii lui Stroppa au obţinut un singur punct în şase etape.

Silvio Berlusconi l-a demis pe Giovanni Stroppa de la Monza!

Aceasta este a doua demitere de antrenor de la debutul actualei ediţii a campionatului Italiei, după ce Bologna a renunţat la serviciile sârbului Sinisa Mihajlovic.

AC Monza a anunţat totodată că, până la numirea unui nou antrenor, interimatul la conducerea tehnică va fi asigurat de Raffaele Palladino, antrenorul echipei Primavera a clubului lombard. Duminică, Monza va primi vizita lui Juventus, în cadrul etapei a 7-a din Serie A.

Reluările care nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2

Au apărut reluările care iniţial nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2. Golul victoriei marcat Arkadiusz Milik a fost, de fapt, valid, deşi Matteo Marcenaro l-a anulat pe motiv de ofside.

Reclamă

A fost un meci nebun la Torino în Juventus – Salernitana 2-2. Milik a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90+5, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side, după consultarea sistemului VAR. A ieşit o bătaie generală pe teren, la Torino, iar atacantul polonez a fost eliminat după bucuria de la final.

La scurt timp după haosul de pe teren, noi imagini cu faza golului au ieşit la iveală. Matteo Marcenaro a văzut imagini la VAR doar din direcţia executantului cornerului, iar Antonio Candreva nu a putut fi văzut.

Acesta îl ţinea în poziţie regulamentară pe Leonardo Bonucci, astfel că golul de 3-2 a fost unul valabil.

Reclamă 4 / 0/3

„Aceste imagini sunt incredibile, pentru că arată că Bonucci este ținut în poziție regulamentară de Candreva, cu 50 de centimetri. Este cea mai proastă decizie din istoria VAR-ului”, a spus celebrul comentator Fabio Caressa, citat de tuttonapoli.net.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și