Închide meniul

„Trebuie neapărat să câştigăm!” Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht. Ce spune despre rezultatele din campionat: „Nu a existat echipă care să ne domine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 13:24

Reclamă
„Trebuie neapărat să câştigăm! Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht. Ce spune despre rezultatele din campionat: „Nu a existat echipă care să ne domine!

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB - Anderlecht. Ce spune despre rezultatele din campionat

Andrei Cordea, alături de Octavian Popescu / Hepta

Andrei Cordea a transmis un mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht, meci din grupa B a UEFA Conference League. Confruntarea va fi joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cordea a deschis scorul în deplasarea cu West Ham, când roş-albaştrii au fost aproape de o surpriză importantă. Gazdele au revenit pe final şi s-au impus cu 3-1. Bowen, Emerson şi Antonio au marcat.

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht

„Întâlnim un adversar foarte bun. Astăzi i-am analizat, am avut o şedinţă video. Ştim punctele lor forte şi punctele lor mai puţin bune. Trebuie să fim concentraţi şi să atacăm acolo unde ne-am propus. 

Cred că în Europa am făcut o figură frumoasă până acum, am făcut 70 de minute foarte bune în Anglia şi mâine ne dorim neapărat victoria. Jucăm acasă, împotriva unei echipe bune, în faţa suporterilor noştri, sperăm să fie în număr cât mai mare şi să aducem victoria.

Ne dorim foarte mult, ştim că am făcut o partidă foarte bună cu West Ham… mă rog, 70 de minute. Acum e alt meci, cu siguranţă vor veni şi ei să câştige. Dar cred că am pregătit foarte bine şi trebuie să câştigăm neapărat”, a declarat Andrei Cordea la conferinţa de presă.

Reclamă

Patru meciuri la rând fără victorie are vicecampioana României. Roş-albaştrii tocmai s-au încurcat cu FC Voluntari şi au fost egalaţi în minutul 90+7. FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1, dar Andrei Cordea nu este îngrijorat.

„Nu cred că este atitudine la noi. În Europa echipele joacă mai mult fotbal, în campionatul intern pot să zic că se apără mai mult. Noi suntem o echipă care atacă 90 de minute. Sincer, de când am venit aici nu-mi amintesc o echipă să ne fi dominat şi sunt convins de asta. Din păcate în campionat nu reuşim să-i deschidem.

Noi jucăm fotbal şi în campionat, de aceea dominăm orice echipă. Şi îţi reamintesc că nu a existat echipă în Superligă care să ne domine. (Reporter: Dar te ajută cu ceva că domini şi ai 8 puncte?) Avem timp să ne revenim, suntem la cea mai bună echipă şi cea mai iubită din România… cu o victorie sau două vom fi acolo sus. Avem minus două meciuri, să nu uitaţi asta”, a mai spus Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht. Prestația roș-albaștrilor din prima repriză a meciului cu West Ham i-a convins pe fani, care au de gând să umple Arena Națională.

Suporterii vicecampioanei așteaptă cu nerăbdare primul meci din grupele UEFA Conference League. Anderlecht vine la București joi, 15 septembrie, iar suflarea roș-albastră vrea să facă spectacol.

Prețurile mari de la bilete nu i-au speriat pe fani. Astfel, cu doar 6 zile înaintea meciului, Mihai Stoica a anunțat că s-au vândut peste 18.000 de tichete.

„Până astăzi dimineață se vânduseră peste 18.000 de bilete la meciul cu Anderlecht. Asta chiar dacă prețurile sunt mari, în opinia mea. Cred că am trecut de 20.000 până la ora asta.

Probabil cu Silkeborg nu va fi o afluență atât de mare. Dar dacă suntem în calculele calificării, cu West Ham, ultimul meci, probabil se va umple”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Prețurile la meciurile lui FCSB din UEFA Conference League:

Peluze- 50 de lei
Tribuna 1 și 2- inelele 2 și 3- 100 de lei
Tribuna 2- inelul 1- 200 de lei
VIP 3- 300 de lei
VIP 2- 500 de lei
VIP 1- 750 de lei

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și