Închide meniul

„Trebuie neapărat să câştigăm!” Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht. Ce spune despre rezultatele din campionat: „Nu a existat echipă care să ne domine!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 13:24

„Trebuie neapărat să câştigăm! Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht. Ce spune despre rezultatele din campionat: „Nu a existat echipă care să ne domine!

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB - Anderlecht. Ce spune despre rezultatele din campionat

Andrei Cordea, alături de Octavian Popescu / Hepta

Andrei Cordea a transmis un mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht, meci din grupa B a UEFA Conference League. Confruntarea va fi joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cordea a deschis scorul în deplasarea cu West Ham, când roş-albaştrii au fost aproape de o surpriză importantă. Gazdele au revenit pe final şi s-au impus cu 3-1. Bowen, Emerson şi Antonio au marcat.

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Anderlecht

„Întâlnim un adversar foarte bun. Astăzi i-am analizat, am avut o şedinţă video. Ştim punctele lor forte şi punctele lor mai puţin bune. Trebuie să fim concentraţi şi să atacăm acolo unde ne-am propus. 

Cred că în Europa am făcut o figură frumoasă până acum, am făcut 70 de minute foarte bune în Anglia şi mâine ne dorim neapărat victoria. Jucăm acasă, împotriva unei echipe bune, în faţa suporterilor noştri, sperăm să fie în număr cât mai mare şi să aducem victoria.

Ne dorim foarte mult, ştim că am făcut o partidă foarte bună cu West Ham… mă rog, 70 de minute. Acum e alt meci, cu siguranţă vor veni şi ei să câştige. Dar cred că am pregătit foarte bine şi trebuie să câştigăm neapărat”, a declarat Andrei Cordea la conferinţa de presă.

Reclamă

Patru meciuri la rând fără victorie are vicecampioana României. Roş-albaştrii tocmai s-au încurcat cu FC Voluntari şi au fost egalaţi în minutul 90+7. FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1, dar Andrei Cordea nu este îngrijorat.

„Nu cred că este atitudine la noi. În Europa echipele joacă mai mult fotbal, în campionatul intern pot să zic că se apără mai mult. Noi suntem o echipă care atacă 90 de minute. Sincer, de când am venit aici nu-mi amintesc o echipă să ne fi dominat şi sunt convins de asta. Din păcate în campionat nu reuşim să-i deschidem.

Noi jucăm fotbal şi în campionat, de aceea dominăm orice echipă. Şi îţi reamintesc că nu a existat echipă în Superligă care să ne domine. (Reporter: Dar te ajută cu ceva că domini şi ai 8 puncte?) Avem timp să ne revenim, suntem la cea mai bună echipă şi cea mai iubită din România… cu o victorie sau două vom fi acolo sus. Avem minus două meciuri, să nu uitaţi asta”, a mai spus Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht. Prestația roș-albaștrilor din prima repriză a meciului cu West Ham i-a convins pe fani, care au de gând să umple Arena Națională.

Suporterii vicecampioanei așteaptă cu nerăbdare primul meci din grupele UEFA Conference League. Anderlecht vine la București joi, 15 septembrie, iar suflarea roș-albastră vrea să facă spectacol.

Prețurile mari de la bilete nu i-au speriat pe fani. Astfel, cu doar 6 zile înaintea meciului, Mihai Stoica a anunțat că s-au vândut peste 18.000 de tichete.

„Până astăzi dimineață se vânduseră peste 18.000 de bilete la meciul cu Anderlecht. Asta chiar dacă prețurile sunt mari, în opinia mea. Cred că am trecut de 20.000 până la ora asta.

Probabil cu Silkeborg nu va fi o afluență atât de mare. Dar dacă suntem în calculele calificării, cu West Ham, ultimul meci, probabil se va umple”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Prețurile la meciurile lui FCSB din UEFA Conference League:

Peluze- 50 de lei
Tribuna 1 și 2- inelele 2 și 3- 100 de lei
Tribuna 2- inelul 1- 200 de lei
VIP 3- 300 de lei
VIP 2- 500 de lei
VIP 1- 750 de lei

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – Anderlecht, joi, 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce a declarat Andrei Cordea la conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și