Închide meniul
VIDEO

Mihai Neșu, invitat special la FCSB – Anderlecht: ”Sunt alături de ei!” + Reacția savuroasă a „Bichonului”: ”Am venit cu ‘cerșitul’ în București!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 septembrie 2022, 23:01 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:03

Reclamă
Mihai Neșu, invitat special la FCSB – Anderlecht: ”Sunt alături de ei!” + Reacția savuroasă a „Bichonului: ”Am venit cu cerșitul în București!”

Mihăiță Neșu a rămas paralizat în 2011

AS.ro LIVE

Mihai Neșu a fost invitat special la FCSB – Anderlecht. „Bichonul” este alături de Nicolae Dică, bunul său prieten care caută primul succes în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neșu continuă să strângă fonduri pentru a își vedea marele vis cu ochii: construirea unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilități.

Mihai Neșu, invitat special la FCSB – Anderlecht

”Mă duc că nu i-am văzut de mult și mă bucur că o să ne întâlnim. Păi, normal să am emoții, e un fost coleg și toți foștii colegi sunt prietenii mei cu care am împărțit atâtea. Sunt alături de ei!

De-aia am și venit astăzi, fiindcă începutul asta de sezon, chiar dacă în campionat nu e așa bun, dar în Europa mi-a atras atenția. Cum să nu poată?! (n.r. să o bată pe Anderlecht). 70 de minute cu West Ham au jucat de la egal la egal. Doar o mică neatenție i-a făcut să cadă psihic, părerea mea.

Până atunci, totul a decurs de la egal la egal. De-asta am și venit aici. Cu ”cerșitul” în București, să mai strângem bani. Stăm bine, avem 15 luni de șantier. Am cheltuit până acum 2 milioane de euro, mai avem nevoie de vreo 2 milioane jumate.

Reclamă

Îi rugăm în continuare pe oameni să trimită sms la campania noastră. Un sms cu cuvântul cred la 8844. Donează doi euro și să ne ajute să terminăm”, a declarat Mihai Neșu.

EXCLUSIV AS.RO LIVE | George Ogăraru, reverență în fața lui Mihai Neșu

George Ogăraru și Mihai Neșu au fost invitații lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Emoționat, fostul mare stelist a avut doar cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten, care construiește un centru de recuperare pentru copii cu dizabilități.  

”A fost o continuă consultare. L-aș pune CEO la orice companie mulinațională. Am fost colegi de echipă, prieteni, colegi de cameră. Îmi arăta desene atunci. Mi-a fost cavaler de onoare. Cunoaște prețurile la tot. E un lucru extraordinar.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că suntem contemporani cu el. Acest centru se va finaliza în timp și va ajuta mulți copii. Înainte de a se gândi la copilași, Mihai a fost primul care a donat pentru campania mea cu copii orfani. A avut o sensibilitate pentru ei. El e o dovadă vie că sufletul e mai puternic decât corpul!”, a declarat George Ogăraru, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și