Închide meniul

Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Noi avem adversari puternici în grupă!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 septembrie 2022, 0:53 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 13:20

Reclamă
Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Noi avem adversari puternici în grupă!”

Nicolae Dică, avertizat că este oblicat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică a trimis ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0. Rivala din Gruia s-a făcut de râs și a pierdut confruntarea cu Sivasspor, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dicanio” este mulțumit de prestația jucătorilor săi din confruntarea cu Anderlecht. Echipa roș-albastră a câștigat primul punct din grupa de Conference League și va juca ”dubla” cu Silkeborg.

Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0

”A fost un meci bun, chiar dacă am venit cu jucători tineri. Băieții au dat totul. Și ei au avut ocazii. Din păcate, nu am reușit să marcăm. A fost penalty care am înțeles că a fost clar. Când am avut VAR n-am primit… Este un rezultat echitabil. Ne jucăm șansa. Oricine intră pe teren trebuie să dea totul pe teren.

Nu am avut timp de odihnă și am decis să odihnesc unii jucători. Ne așteaptă un meci greu. Toți avem nevoie de puncte. Întâlnirea cu Mihai Neșu a fost senzațională. Mă bucur că este ok și că are țeluri.

Noi am avut niște adversari puternici. Suntem după 5 ani în grupe. Încercăm să scoatem cât mai mult din această grupă. Mă bucur că fanii au venit la meci. Sperăm să reușească alături de noi”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Pro Arena.

Reclamă

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0. Vicecampioana României a obținut primul meci din grupele UEFA Conference League, iar mijlocașul a avertizat-o pe Silkeborg, viitoarea adversară.

Darius Olaru a fost avertizat după ce arbitrul a refuzat penalty pentru echipa sa. FCSB a cerut lovitură de la 11 metri la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor.

”A fost un meci foarte dificil. I-am analizat destul de bine. Am avut și noi situații. Dacă eram puțin mai atenți, puteam să câștigăm. Mie mi s-a părut din teren că a fost penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine m-a sancționat după pentru că am venit de la cea mai mare distanță. Ne vom juca șansele în această grupă. Ne-a lipsit șansa în această seară. Dacă marcam, reușeam să ne închidem pe final. Ne doream să câștigăm pentru Mihai Neșu”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului pentru Pro Arena.

Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0

FCSB – Anderlecht 0-0. Echipa lui Nicolae Dică a obţinut primul punct în grupele Conference League. Andrei Cordea a ratat cea mai mare ocazie a meciului, în repriza a doua, după o pasă fabuloasă a lui Darius Olaru.

FCSB a mai cerut şi un penalty la un fault al portarului lui Anderlecht asupra lui Dawa. Şi belgienii puteau primi un penalty după o imprudenţă a lui Valentin Creţu.

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca. Când jucăm la Bucureşti, este foarte greu să ne bată cineva. Trebuie să ne focusăm din seara aceasta şi să luăm 3 puncte la Universitatea Craiova. Se poate zice că ne-a menajat că avem puţine puncte în campionat. Jucătorii care au intrat au făcut o treabă foarte bine pentru că sunt de calitate.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Me vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus Andrei Cordea la Pro Arena.   

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și