Închide meniul

Denis Alibec, lăudat la scenă deschisă după ce a fost omul meciului în Petrolul – Farul 1-3: ”E cea mai bună variantă a lui”

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2022, 8:58

Reclamă
Denis Alibec, lăudat la scenă deschisă după ce a fost omul meciului în Petrolul – Farul 1-3: ”E cea mai bună variantă a lui”

Denis Alibec, lăudat după Petrolul - Farul 1-3

Denis Alibec, după un gol marcat pentru Farul / Hepta

Denis Alibec a fost lăudat după prestația solidă avută în Petrolul – Farul 1-3. Atacantul lui Gică Hagi a fost omul meciului pe ”Ilie Oană”, după ce a reușit o ”dublă” și a pasat decisiv la golul al treilea marcat de Enes Sali. Alibec a fost remarcat de Andrei Vochin, care i-a analizat jocul, cât și momentul bun al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul și-a consolidat poziția de lider în clasamentul Ligii 1, după o victorie în deplasarea de la Ploiești. Constănțenii au acumulat 24 de puncte, cu trei mai mult față de ocupanta locului secund, Rapid.

Denis Alibec, lăudat la scenă deschisă după Petrolul – Farul 1-3

Denis Alibec a fost analizat de către consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, care susține că atacantul traversează cea mai bună variantă a sa, chiar mai bună decât cea avută la Astra, acolo unde a contribuit decisiv la câștigarea titlului din 2016.

Totodată, Vochin susține că atacantul ajuns la 31 de ani a devenit un jucător cheie în echipa lui Gică Hagi.

„Cert e că meciul a fost decis de Alibec, e victoria lui. Vorbim de un joc de echipă, dar asta e operă de autor. La golul trei pasează lui Sali. Sali ar trebui să înveţe acum şi să nu facă cum a făcut înainte, când Alibec era într-o poziţie bună şi el nu i-a pasat.

Reclamă
Reclamă

Este cea mai bună versiune a lui Alibec, încă de la momentul plecării lui la Inter, mai bună decât versiunea de la Astra. E mai fit, trage echipa după el, în ultimele două-trei etape a arătat asta”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Denis Alibec speră să fie convocat la echipa naţională

Denis Alibec speră să fie convocat la echipa naţională, după ce a marcat o „dublă” de senzaţie în Petrolul – Farul 1-3. Atacantul a ajuns la patru goluri marcate, în ultimele şase runde, şi ţinteşte meciurile „tricolorilor” din această lună. România – Finlanda va fi în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPlay, pe 23 septembrie, de la ora 21:45.

„Nu eu decid lotul. Sper să fiu acolo. Sunt cam secretoşi, nu am avut nicio discuţie cu selecţionerul. Să sperăm că vom da câţiva jucători, chiar merităm”, a declarat Denis Alibec, la Digi Sport, după partida dintre Petrolul şi Farul.

Reclamă

După cele două goluri marcate în prima repriză a meciului de pe „Ilie Oană”, Denis Alibec a pasat decisiv pentru Enes Sali, care a marcat în minutele de prelungiri.

Denis, pericol public în Petrolul – Farul! Alibec a reușit o dublă de vis la Ploiești

Denis a fost pericol public în prima repriză a duelului Petrolul – Farul. Alibec a reușit o dublă fabuloasă în meciul de la Ploiești, în etapa a 11-a din Liga 1. Atacantul lui Gică Hagi continuă să aibă prestații excelente la formația din Constanța.

Farul a lovit de două ori în prima repriză a partidei cu Petrolul. Ambele goluri au fost marcate de Denis Alibec, internaționalul român adus în această vară la echipa de la Ovidiu.

Alibec a deschis scorul în minutul 11, cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Fostul vârf de la FCSB a fost servit de Louis Munteanu, care a profitat de o dezorganizare în defensiva „lupilor galbeni”.

Denis Alibec a ieșit din nou la rampă în minutul 35, când a reușit o execuție de senzație din colțul careului. Atacantul de 31 de ani a șutat puternic, de pe loc, la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Vâlceanu.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:12

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:07

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-1, în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e condusă după ce a avut o bară

22:00

VIDEOFC Porto – Arouca 4-0 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal. Braga – Rio Ave începe la 22:30

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

21:30

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 0-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și