Închide meniul

Denis Alibec speră să fie convocat la echipa naţională. Ce a declarat după „dubla” din Petrolul – Farul 1-3

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2022, 23:17

Denis Alibec speră să fie convocat la echipa naţională. Ce a declarat după „dubla din Petrolul – Farul 1-3

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi

Denis Alibec, în timpul unei partide/ Hepta

  • Denis Alibec, cu ochii pe echipa naţională după „dubla” din Petrolul – Farul
  • Gala integrală iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni” poate fi urmarită pe AntenaPLAY

Denis Alibec speră să fie convocat la echipa naţională, după ce a marcat o „dublă” de senzaţie în Petrolul – Farul 1-3. Atacantul a ajuns la patru goluri marcate, în ultimele şase runde, şi ţinteşte meciurile „tricolorilor” din această lună. România – Finlanda va fi în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPlay, pe 23 septembrie, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1, după victoria din deplasarea de la Petrolul. Constănţenii s-au impus graţie golurilor marcate de Denis Alibec şi Enes Sali.

Denis Alibec speră să fie convocat la echipa naţională, după „dubla” reuşită în Petrolul – Farul 1-3

Denis Alibec i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu, înaintea meciurilor echipei naţionale din această lună. Atacantul speră să fie convocat, în ciuda faptului că nu a aflat nicio veste din partea oficialilor FRF.

Reclamă

„Nu eu decid lotul. Sper să fiu acolo. Sunt cam secretoşi, nu am avut nicio discuţie cu selecţionerul. Să sperăm că vom da câţiva jucători, chiar merităm”, a declarat Denis Alibec, la Digi Sport, după partida dintre Petrolul şi Farul.

După cele două goluri marcate în prima repriză a meciului de pe „Ilie Oană”, Denis Alibec a pasat decisiv pentru Enes Sali, care a marcat în minutele de prelungiri.

Reclamă

Denis, pericol public în Petrolul – Farul! Alibec a reușit o dublă de vis la Ploiești

Denis a fost pericol public în prima repriză a duelului Petrolul – Farul. Alibec a reușit o dublă fabuloasă în meciul de la Ploiești, în etapa a 11-a din Liga 1. Atacantul lui Gică Hagi continuă să aibă prestații excelente la formația din Constanța.

Farul a lovit de două ori în prima repriză a partidei cu Petrolul. Ambele goluri au fost marcate de Denis Alibec, internaționalul român adus în această vară la echipa de la Ovidiu.

Alibec a deschis scorul în minutul 11, cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Fostul vârf de la FCSB a fost servit de Louis Munteanu, care a profitat de o dezorganizare în defensiva „lupilor galbeni”.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a ieșit din nou la rampă în minutul 35, când a reușit o execuție de senzație din colțul careului. Atacantul de 31 de ani a șutat puternic, de pe loc, la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Vâlceanu.

Denis Alibec se simte excelent la Farul

Atacantul a revenit la echipa lui Gică Hagi în această vară, după ce i-a expirat contractul cu turcii de la Kayserispor. 700.000 de euro valorează Denis Alibec, conform transfermarkt.com.

Denis Alibec a exclus orice posibilă revenire la FCSB, după ce Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali l-a luat în vizor în această vară.

„Mi-am dat seama ca trebuie să slăbesc și să muncesc mult. Deocamdată de gândim la play-off, faptul că suntem pe primul loc ne dă încredere. Sper să ramânem sus cât mai sus.

Când joacă FCSB cu cineva, trebuie să ia pe cineva de la echipa adversă. Nu mă duc nicăieri. Este trecutul meu. Am trăit o perioadă frumoasă acolo, chiar dacă după s-a ruinat tot”, a spus Denis Alibec, după Farul – FCSB 3-1, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”