Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj disperat pentru un bărbat: „Am nevoie de tine urgent!”

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2022, 10:21 / Actualizat: 17 septembrie 2022, 20:30

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj disperat pentru un bărbat: „Am nevoie de tine urgent!”

Vica Blochina a cerut ajutor de la hairstylist-ul ei

Vica Blochina, în pat / Instagram

Vica Blochina a cerut ajutor de urgență la hairstylist-ul ei. Cea poreclită drept cea mai cunoscută amantă din România vrea să-și schimbe din nou look-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina se află în vacanță alături de un bărbat misterios. Vedeta nu însă niciodată linișită cu privire la aspectul ei. Cea mai cunoscută amantă din România a apelat la hairstylist și în concediu.

Vica Blochina a cerut ajutor la hairstylist-ul ei

Alin Smith se numește bărbatul care are grijă de părul Vicăi Blochina. „Am nevoie de ajutorul tău urgent…”, a scris vedeta, pe Instagram.

Instagram Vica Blochina

Vica a împlinit 47 de ani la începutul lunii august, atunci când a făcut o petrecere de pomină. Printre invitați a fost și fostul jucător al Stelei, Bănel Nicoliță.

Cea mai cunoscută amantă din România, în brățele unui bărbat misterios

Cea mai cunoscută amantă din România a apărut în brațele unui bărbat misterios. Vica Blochina a plecat din București direct la mare și a postat mai multe imagini în care este lângă cel care i-ar fi noul iubit. Au fost surprinși și în ipostaze tandre.

Reclamă

Fosta balerină nu s-a ferit să posteze o fotografie în care apare lângă cel care a însoțit-o. Bărbatul apare zâmbind, iar Vica a avut o descriere care pare a înlătura orice suspiciuni. A folosit un emoji care înfățișează o inimă.

Iubirea e în aer„, i-a scris chiar Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Vica: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele.

Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina face eforturi mari pentru a-și păstra tinere trăsăturile feței. Vedeta nu se ferește să anunțe, pe rețelele de socializare, care este fiecare procedură prin care a trece.

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și