Închide meniul

Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman: „Îi fac plângere penală!”. Anunțul incredibil

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 19:24

Reclamă
Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman: „Îi fac plângere penală!. Anunțul incredibil

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman, Mugur Isărescu. Fostul mare jucător de tenis s-a dezlănțuit după turneul Ţiriac Foundation Trophy, câștigat astăzi de Irina Begu după finala cu Reka-Luca Jani, scor 6-3, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nasty” și-ar fi dorit ca turneul respectiv să se desfășoare la Arenele BNR, ci nu la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman: „Îi fac plângere penală!”

Ilie Năstase s-a înfuriat teribil și a pus „tunurile” pe Guvernatorul României, Mugur Isărescu, pe care îl acuză că dă în judecată.

„Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani şi vreau să îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR, că în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin, toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă.

Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată”, a „tunat” Ilie Năstase, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Năstase visează ca fanii tenisului românesc să se întoarcă la Arenele BNR începând de anul viitor. În același timp, primul lider din istoria ATP a felicitat-o pe Irina Begu pentru succesul de la turneul disputat în București:

„O felicit pe Irina Begu. Publicul care a venit astăzi este de la BNR şi sper să se întoarcă la loc, pentru că eu până la anul vreau să rezolv problema asta”, a mai spus Ilie Năstase.

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. Românca a câştigat al doilea trofeu în doar două luni, după ce a triumfat în competiţia de la Palermo, la sfârşitul lunii iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a câştigat finala turneului organizat la Bucureşti în faţa jucătoarei din Ungaria, Reka-Luka Jani. Românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat aproape două ore.

Irina Begu a ajuns la şase trofee câştigate de-a lungul carierei. În urma succesului de la Bucureşti, românca va câştiga 15.000 de dolari, şi 160 de puncte WTA, competiţia fiind de categorie WTA 125.

Irina Begu a mai triumfat în această vară la turneul de la Palermo. Românca a triumfat pe zgura italiană după o finală cu Lucia Bronetti, scor 6-2, 6-2.

Begu mai are în palamares trofeele la simplu la Tashkent în 2012, Seul în 2015, Florianopolis în 2016 şi Bucureşti în 2017.

În urma rezultatelor din acest an, Irina Begu va urca pe locul 22 WTA, începând de luni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și