Închide meniul

Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman: „Îi fac plângere penală!”. Anunțul incredibil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 19:24

Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman: „Îi fac plângere penală!. Anunțul incredibil

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman, Mugur Isărescu. Fostul mare jucător de tenis s-a dezlănțuit după turneul Ţiriac Foundation Trophy, câștigat astăzi de Irina Begu după finala cu Reka-Luca Jani, scor 6-3, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nasty” și-ar fi dorit ca turneul respectiv să se desfășoare la Arenele BNR, ci nu la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Ilie Năstase s-a săturat și îl dă în judecată pe marele său dușman: „Îi fac plângere penală!”

Ilie Năstase s-a înfuriat teribil și a pus „tunurile” pe Guvernatorul României, Mugur Isărescu, pe care îl acuză că dă în judecată.

„Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani şi vreau să îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR, că în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin, toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă.

Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată”, a „tunat” Ilie Năstase, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Năstase visează ca fanii tenisului românesc să se întoarcă la Arenele BNR începând de anul viitor. În același timp, primul lider din istoria ATP a felicitat-o pe Irina Begu pentru succesul de la turneul disputat în București:

„O felicit pe Irina Begu. Publicul care a venit astăzi este de la BNR şi sper să se întoarcă la loc, pentru că eu până la anul vreau să rezolv problema asta”, a mai spus Ilie Năstase.

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. Românca a câştigat al doilea trofeu în doar două luni, după ce a triumfat în competiţia de la Palermo, la sfârşitul lunii iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a câştigat finala turneului organizat la Bucureşti în faţa jucătoarei din Ungaria, Reka-Luka Jani. Românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat aproape două ore.

Irina Begu a ajuns la şase trofee câştigate de-a lungul carierei. În urma succesului de la Bucureşti, românca va câştiga 15.000 de dolari, şi 160 de puncte WTA, competiţia fiind de categorie WTA 125.

Irina Begu a mai triumfat în această vară la turneul de la Palermo. Românca a triumfat pe zgura italiană după o finală cu Lucia Bronetti, scor 6-2, 6-2.

Begu mai are în palamares trofeele la simplu la Tashkent în 2012, Seul în 2015, Florianopolis în 2016 şi Bucureşti în 2017.

În urma rezultatelor din acest an, Irina Begu va urca pe locul 22 WTA, începând de luni.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și