Închide meniul
Foto

Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase cea de-a cincea soţie, la 76 de ani. Ioana Năstase nu se mai gândeşte la divorţ: „Sunt fericită!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2022, 12:51

Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase cea de-a cincea soţie, la 76 de ani. Ioana Năstase nu se mai gândeşte la divorţ: „Sunt fericită!”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

S-a aflat cum îşi răsfaţă Ilie Năstase cea de-a cincea soţie. Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 76 de ani, are parte de linişte în căsnicie. A făcut-o pe Ioana Năstase să nu se mai gândească la divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Ilie Năstase a împlinit 46 de ani şi a avut parte de o surpriză spectaculoasă. A primit un cadou de zeci de mii de euro de la primul lider ATP. Ioana a intrat în posesia unui bolid de lux.

Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase cea de-a cincea soţie, la 76 de ani. Dezvăluiri făcute de Ioana Năstase

Ilie Năstase i-a cumpărat ultimul model de Range Rover Evoque şi şi-a „cucerit” definitiv soţia. Ioana s-a ferit să anunţe câţi bani a scos soţul ei din buzunar, dar o astfel de maşină are un preţ de pornire de 37.000 de euro, potrivit site-ului oficial.

Sunt foarte bine, sunt fericită, mă simt foarte bine la vârsta pe care am împlinit-o astăzi. (…) E o mașină superbă, foarte frumoasă. Cât a costat, nu mai contează. A costat destul de mult. Este modelul nou, 2022. 0 km. Oarecum (n.r a participat Ilie Năstase la mașină). Important e că am mașină. (…) Pe toți cei dragi sufletului meu îi voi avea alături astăzi. La mare sunt„, a declarat Ioana Năstase pentru antenastars.ro.

Reclamă

Ilie Năstase pare să îşi fi liniştit soţia, după ce a fost ameninţat cu divorţul. Chiar de ziua lui a avut parte de un scandal uriaş. Ioana l-a certat teribil pe „Nasty”, înaintea unui eveniment (VEZI VIDEO).

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Reclamă 4 / 0/3

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion, chiar de ziua soţului ei.

Câţi bani mai are Ilie Năstase, după cele patru divorţuri

Ilie Năstase a trecut prin patru divorţuri, până să se se căsătorească cu Ioana Simion. Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt sunt fostele soţii ale lui Ilie.

Năstase a adunat o avere uriaşă, iar anul trecut au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Ilie Năstase a ţinut să asigure că nu se gândeşte la testamentul său şi că mai are mult de trăit.

Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, spunea fostul jucător de tenis în 2021.

Reclamă
Recomandări
  • Ioana Năstase a primit un cadou spectaculos de la Ilie Năstase
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45a

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și