Închide meniul
EXCLUSIV

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat! De ce nu a mai intrat în planurile selecționerului! Hai, România! În fiecare zi!

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 20:50

Reclamă
„Misterul absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat! De ce nu a mai intrat în planurile selecționerului! Hai, România! În fiecare zi!

"Misterul" absenței lui Alexandru Maxim de la echipa națională a fost elucidat

Alexandru Maxim, într-un meci pentru România / Hepta

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat. România se pregătește pentru ultimele două jocuri din această ediția a Ligii Națiunilor. Tricolorii se vor deplasa în Finlanda, meci transmis în direct pe Antena 1, iar apoi vor întâlni Bosnia, pe Giulești. Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru cele două meciuri, iar printre jucătorii selecționați nu se regăsește Alexandru Maxim. AS.ro a elucidat „misterul” absenței jucătorului care tocmai a înscris un gol superb pentru Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Alexandru Maxim a fost lăsat acasă pentru că selecționerul nu a fost mulțumit de atitudinea lui, la ultima convocare. Este cunoscut faptul că Maxim a vrut să se retragă de la echipa națională încă de pe vremea lui Mirel Rădoi.

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat

Mijlocașul a fost convins de Iordănescu să renunțe la idee și să vină la națională, dar, la ultima prezență, nu a impresionat. Conform unor surse din interiorul FRF, Maxim l-a dezamăgit pe selecționer, lăsând impresia că a venit la prima reprezentativă doar de gura lui Edi Iordănescu.

Conform surselor noastre, selecționerul a decis să-l lase acasă pe Maxim pentru a încerca și alți jucători, mai tineri, cum este și cazul lui Boloca. Din câte se pare, Maxim nu a ieșit total din calculele selecționerului. Acesta așteaptă însă o schimbare de atitudine, după cum a declarat chiar el.

Edi Iordănescu vrea să schimbe fața naționalei

Edi Iordănescu a primit mână liberă din partea FRF și a transmis un mesaj clar pentru jucătorii echipei naționale înainte de meciurile cu Finlanda și Bosnia. Selecționerul vrea să vadă o schimbare de atitudine la elevii săi.

Reclamă

„Cine nu e dispus să vină pe jos la echipa națională mai bine nu mai vine! Îmi doresc o altă energie, să dăm tot cel mai bun pe teren și să nu avem niciun regret. Am așteptări foarte mari de la jucătorii mai vechi, ca să-i ajute pe cei noi să se integreze”, a spus Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și