Închide meniul
EXCLUSIV

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat! De ce nu a mai intrat în planurile selecționerului! Hai, România! În fiecare zi!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 20:50

„Misterul absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat! De ce nu a mai intrat în planurile selecționerului! Hai, România! În fiecare zi!

"Misterul" absenței lui Alexandru Maxim de la echipa națională a fost elucidat

Alexandru Maxim, într-un meci pentru România / Hepta

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat. România se pregătește pentru ultimele două jocuri din această ediția a Ligii Națiunilor. Tricolorii se vor deplasa în Finlanda, meci transmis în direct pe Antena 1, iar apoi vor întâlni Bosnia, pe Giulești. Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru cele două meciuri, iar printre jucătorii selecționați nu se regăsește Alexandru Maxim. AS.ro a elucidat „misterul” absenței jucătorului care tocmai a înscris un gol superb pentru Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Alexandru Maxim a fost lăsat acasă pentru că selecționerul nu a fost mulțumit de atitudinea lui, la ultima convocare. Este cunoscut faptul că Maxim a vrut să se retragă de la echipa națională încă de pe vremea lui Mirel Rădoi.

„Misterul” absenței lui Alexandru Maxim de la națională a fost elucidat

Mijlocașul a fost convins de Iordănescu să renunțe la idee și să vină la națională, dar, la ultima prezență, nu a impresionat. Conform unor surse din interiorul FRF, Maxim l-a dezamăgit pe selecționer, lăsând impresia că a venit la prima reprezentativă doar de gura lui Edi Iordănescu.

Conform surselor noastre, selecționerul a decis să-l lase acasă pe Maxim pentru a încerca și alți jucători, mai tineri, cum este și cazul lui Boloca. Din câte se pare, Maxim nu a ieșit total din calculele selecționerului. Acesta așteaptă însă o schimbare de atitudine, după cum a declarat chiar el.

Edi Iordănescu vrea să schimbe fața naționalei

Edi Iordănescu a primit mână liberă din partea FRF și a transmis un mesaj clar pentru jucătorii echipei naționale înainte de meciurile cu Finlanda și Bosnia. Selecționerul vrea să vadă o schimbare de atitudine la elevii săi.

Reclamă

„Cine nu e dispus să vină pe jos la echipa națională mai bine nu mai vine! Îmi doresc o altă energie, să dăm tot cel mai bun pe teren și să nu avem niciun regret. Am așteptări foarte mari de la jucătorii mai vechi, ca să-i ajute pe cei noi să se integreze”, a spus Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și