Închide meniul
VIDEO

Alexandru Maxim a înscris golul carierei! A luat mingea de la jumătate și a driblat tot! Edi Iordănescu nu l-a chemat la națională

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 19:45

Alexandru Maxim a înscris golul carierei! A luat mingea de la jumătate și a driblat tot! Edi Iordănescu nu l-a chemat la națională

Alexandru Maxim a înscris golul carierei

Alexandru Maxim, într-un meci pentru Gaziantep / Profimedia

Alexandru Maxim a înscris golul carierei în confruntarea Trabzonspor – Gaziantep 3-2, din etapa a șaptea din campionatul Turciei. Fotbalistul nu a fost convocat de Edi Iordănescu la națională pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maxim a luat mingea de la jumătatea terenului și nu l-a putut opri nimeni. A driblat cinci jucători adverși și a finalizat faza cu un șut senzațional la lung, aproape de vinclu.

Alexandru Maxim a înscris golul carierei

Din păcate pentru Maxim, golul său nu a ajutat-o pe Gaziantep. Echipa românului a fost învinsă de Trabzonsport cu 2-3.

Pentru Maxim a fost al treilea gol înscris pentru Gaziantep în actuala stagiune. Românul are în cont și două assist-uri.

Reclamă

Alexandru Maxim nu a fost convocat la echipa națională

Deși este unul dintre cei mai buni jucători de la Gaziantep, Alexandru Maxim nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa națională pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Duelul cu o miză uriaşă, Finlanda – România, care este programat pe 23 septembrie de la ora 21:45, va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și