Închide meniul
VIDEO

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în Roma – Atalanta! Portughezul s-a dezlănțuit și a intrat în teren. Scene halucinante

Cosmin Cioboată Publicat: 18 septembrie 2022, 21:08

Reclamă
Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în Roma – Atalanta! Portughezul s-a dezlănțuit și a intrat în teren. Scene halucinante

Jose Mourinho s-a dezlănțuit în Roma - Atalanta 0-1

Jose Mourinho, în timpul meciului Roma - Atalanta / Profimedia

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în meciul Roma – Atalanta 0-1, din etapa a 7-a din Serie A. Tehnicianul portughez, supranumit „The Special One”, a avut o criză de nervi în repriza a doua și a intrat în teren să-l confrunte pe central, iar în cele din urmă a fost eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho s-a dezlănțuit în minutul 56 al duelului de pe Stadio Olimpico după o fază controversată.

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în Roma – Atalanta!

Jose Mourinho a cerut vehement un penalty pentru Roma în repriza secundă, însă arbitrul central Daniele Chiffi n-a fost de acord. Antrenorul lusitan a răbufnit și, inițial, a intrat câțiva metri în teren pentru a-l certa pe arbitru.

Centralul n-a stat deloc pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu lui Mourinho, moment în care portughezul și-a ieșit din minți și a sărit să-l confrunte pe Chiffi.

„The Special One” a fost ținut cu greu de oamenii din staff-ul său pentru a nu ajunge la central.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU SCENELE INCREDIBILE

Atalanta a marcat unicul gol în meciul „de foc” de pe Stadio Olimpico în minutul 35, prin Giorgio Scalvini. Roma a alergat în disperare după egalare, însă apărarea oaspeților a rezistat eroic.

Formația din Bergamo este lider în Serie A, după primele 7 etape. De cealaltă parte, Roma se află pe locul 6, cu patru victorii, o remiză și două înfrângeri înregistrate până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu a încasat 3 goluri în ultimul meci din Serie A!

Ionuț Radu a încasat 3 goluri în prima repriză a meciului Cremonese – Lazio, din etapa a 7-a din Serie A. Portarul de 25 de ani a greșit la golul al treilea înscris de oaspeți, prin Milinkovic-Savic, în minutul 45+2. Ulterior, Radu a mai primit un gol în repriza a doua, iar Lazio s-a impus cu 4-0.

Ionuț Radu a fost convocat de Edi Iordănescu la națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. Goalkeeper-ul lui Cremonese este anunțat titular în duelul cu Finlanda, care va fi vineri, de la ora 21:45, în direct la Antena 1 și AntenaPLAY.

Radu a avut parte de o primă repriză de coșmar alături de colegii de la Cremonese, în runda a 7-a din Italia. Lazio a deschis scorul în minutul 7, prin Ciro Immobile, cu un șut în vinclu la care Radu n-a avut reacție.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Immobile a făcut dubla în minutul 21, când a executat excelent un penalty. Atacantul lui Lazio l-a păcălit pe Radu și a trimis în colțul opus celui în care s-a aruncat românul.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Oaspeții au dus scorul la 3-0 în prelungirile primei reprize, după un „cadou” făcut de Ionuț Radu. Goalkeeper-ul de 25 de ani a degajat defectuos, iar mingea a ajuns la jucătorii lui Lazio, care au plecat pe contraatac.

Reclamă

Trupa lui Sarri a încheiat faza cu șut la poartă. Radu a intervenit, dar a respins neinspirat în față, până la Milinkovic-Savic, care a trimis în plasă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Lazio a stabilit scorul final în minutul 79, când același Immobile l-a lansat pe Pedro spre poarta lui Radu. Fostul star al Barcelonei a finalizat cu un șut plasat pe lângă portarul român.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și