Închide meniul

Jose Mourinho, reacţie categorică după cea mai dură înfrângere din Serie A. Anunţul făcut după Udinese – AS Roma 4-0: „Prefer să se întâmple asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2022, 11:07 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:08

Jose Mourinho, reacţie categorică după cea mai dură înfrângere din Serie A. Anunţul făcut după Udinese – AS Roma 4-0: „Prefer să se întâmple asta!

Jose Mourinho, reacţie categorică după cea mai dură înfrângere din Serie A. Anunţul făcut după Udinese - AS Roma 0-4

Jose Mourinho eşec dur în Serie A / Profimedia

Jose Mourinho a avut reacţie categorică după cea mai dură înfrângere din Serie A. „The Special One” a suferit o adevărată umilinţă în Udinese – AS Roma, scor 4-0, în etapa a 5-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Udogie (5), Samardzic (56), Pereyra (75) şi Lovric (82) au înscris în poarta lui Rui Patricio. A fost primul eşec înregistrat pe Mourinho, în Italia, la o astfel de diferenţă de scor. Antrenorul portughez mai păţise aşa ceva numai în perioada în care a antrenat în Spania şi Anglia.

Jose Mourinho, reacţie categorică după cea mai dură înfrângere din Serie A. Ce a declarat după Udinese – AS Roma 4-0

Prefer să pierd o dată cu 0-4, decât de patru ori cu 0-1. Este dificil pentru noi şi pentru fani, dar asta este viaţa. Avem deja un nou meci joi. Asta le-am spus şi jucătorilor în vestiar„, a declarat Jose Mourinhp la finalul meciului, potrivit gazzetta.it.

Mourinho tocmai fusese desemnat antrenorul lunii august în prima ligă din Italia. Capitolinii reuşiseră să le învingă pe Salernitana (1-0), Cremonese (1-0) şi Monza (3-0), iar cu Juventus a smuls un punct (1-1.

Reclamă

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1: „A fost ruşinos, oribil!”

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1. Tehnicianul portughez a fost extrem de nemulţumit de evoluţia echipei sale din derby-ul de la Torino.

Jose Mourinho e de părere că echipa sa a avut noroc în prima repriză, atunci când a primit un singur gol.

Am avut extrem de mult noroc în prima repriză. Nu am făcut absolut nimic, a fost noroc pur. Apoi în repriza a doua a reușit să facem ceva, a fost o altă echipă. La pauză, le-am spus jucătorilor că sunt rușinat de ei. A fost rușinos! Nu este vorba despre tactică, este vorba despre atitudine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu putem să venim la Torino și să jucăm așa. I-am spus secundului meu: “Roagă-te să fie doar 1-0 la pauză!”. A fost ceva fantastic să primim doar un gol. Din păcate, am avut puține soluții ofensive pe bancă, fără Zaniolo, fără Wijnaldum. Fundașii au jucat oribil în prima repriză. Pentru repriza a doua, am fost mulțumit.

L-am văzut pe Abraham într-un interviu, s-a comportat ca și cum ar fi jucat foarte bine, dar a fost oribil”, a spus Jose Mourinho pentru DAZN, după Juventus – Roma 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și