Închide meniul

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma i-a stabilit prețul mijlocașului chemat de Edi Iordănescu la națională

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 15:10

Reclamă
Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma i-a stabilit prețul mijlocașului chemat de Edi Iordănescu la națională

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man e aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma e dispusă să îl vândă pe un preț mai mic decât cel plătit lui Gigi Becali, iar două cluburi sunt deja interesate de mijlocașul ofensiv chemat de Edi Iordănescu la națională, pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform seriebnews.com, Parma e dispusă să lase la preț până la 7 milioane de euro pentru a se despărți de Dennis Man, chiar în această iarnă. Asta în situația în care formația Gialloblu a plătit 11 milioane pentru mutarea din ianuarie 2021.

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A

Sursa citată anunță că Udinese și Sassuolo sunt echipele care s-au interesat imediat de condițiile în care îl pot achiziționa pe român.

Udinese este surpriza acestui debut de Serie A, fiind la un punct în spatele liderului Napoli, după ce le-a bătut pe Inter sau Roma.

Dennis Man a marcat un gol superb în Ascoli – Parma

Dennis Man a marcat în meciul Ascoli – Parma, scor 1-3, din etapa a 6-a din Serie B. Atacantul român a dus scorul la 3-0 în a doua repriză și a arătat că este pregătit pentru duelurile pe care naționala lui Edi Iordănescu le va disputa cu Finlanda și Bosnia, în această lună, în Liga Națiunilor.

Reclamă

Dennis Man a început partida cu Ascoli pe bancă și a fost introdus pe teren în minutul 55.

De numai 11 minute a avut nevoie fostul jucător de la FCSB pentru a se face remarcat. Man a reușit o acțiune personală de senzație: a intrat în viteză în careu, a driblat doi adversari și a finalizat cu un șut pe lângă portar, ducând scorul la 3-0 pentru Parma.

Este cel de-al doilea gol marcat de Dennis Man în actualul sezon din Serie B, după cel din meciul cu Genoa, încheiat la egalitate, scor 3-3.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a ratat convocarea lui Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a suferit o accidentare în meciul cu Ternana, în etapa precedentă din Italia, și va fi indisponibil în jur de două luni. Drept urmare, fostul atacant al Universității Craiova a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu.

În schimb, Dennis Man a fost chemat la națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. 14 selecții a bifat până acum tânărul atacant sub „tricolor”, reușind să marcheze 4 goluri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și