Închide meniul

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB: „A fost căutat de primele 3 echipe din ţară!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 20:48

Reclamă
Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB: „A fost căutat de primele 3 echipe din ţară!

Dorin Rotariu și-a reziliat contractul cu Ludogorets

Dorin Rotariu, în tricoul echipei naționale / Hepta

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB. Iosif Rotariu a dezvăluit că nepotul său a fost căutat de CFR Cluj, dar şi de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a ales să nu se întoarcă în România. El joacă în Grecia, la Atromitos, echipă care se află pe locul 6. În vară, Rotariu a fost dorit de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB

„Dorin a fost căutat să vină în România, în vară. A fost dorit de primele trei echipe din țară, FCSB, Craova și CFR. El a avut o experiență în România, știe ce se întâmplă la noi. În străinătate sunt alte condiții de pregătire. În Grecia, ritmul e superior față de ce se întâmplă la noi. Și nu doar în Grecia. Am fost devansați de mai multe țări”,a spus Iosif Rotariu la digisport.ro.

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica! Ţinta lui Gigi Becali „i-a dat cu seen” managerului FCSB

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a fost lăsat cu ochii în soare de fostul dinamovist, care nu a mai răspuns după ce a fost întrebat dacă poate vorbi la telefon.

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc în 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Reclamă

Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu

Gigi Becali a dezvăluit că Dorin Rotariu nu i-a mai răspuns la telefon lui Mihai Stoica pentru a negocia un posibil transfer. Totul avea loc în luna iulie, atunci când Becali îşi dorea să îl aducă la FCSB.

„M-a întrebat MM (n.r. – Mihai Stoica), știa că mi-a plăcut întotdeauna, apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Eu voiam să-l iau ca să joace atacant, număr 9”, a explicat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și