Închide meniul

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB: „A fost căutat de primele 3 echipe din ţară!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 20:48

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB: „A fost căutat de primele 3 echipe din ţară!

Dorin Rotariu și-a reziliat contractul cu Ludogorets

Dorin Rotariu, în tricoul echipei naționale / Hepta

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB. Iosif Rotariu a dezvăluit că nepotul său a fost căutat de CFR Cluj, dar şi de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a ales să nu se întoarcă în România. El joacă în Grecia, la Atromitos, echipă care se află pe locul 6. În vară, Rotariu a fost dorit de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB

„Dorin a fost căutat să vină în România, în vară. A fost dorit de primele trei echipe din țară, FCSB, Craova și CFR. El a avut o experiență în România, știe ce se întâmplă la noi. În străinătate sunt alte condiții de pregătire. În Grecia, ritmul e superior față de ce se întâmplă la noi. Și nu doar în Grecia. Am fost devansați de mai multe țări”,a spus Iosif Rotariu la digisport.ro.

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica! Ţinta lui Gigi Becali „i-a dat cu seen” managerului FCSB

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a fost lăsat cu ochii în soare de fostul dinamovist, care nu a mai răspuns după ce a fost întrebat dacă poate vorbi la telefon.

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc în 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Reclamă

Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu

Gigi Becali a dezvăluit că Dorin Rotariu nu i-a mai răspuns la telefon lui Mihai Stoica pentru a negocia un posibil transfer. Totul avea loc în luna iulie, atunci când Becali îşi dorea să îl aducă la FCSB.

„M-a întrebat MM (n.r. – Mihai Stoica), știa că mi-a plăcut întotdeauna, apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Eu voiam să-l iau ca să joace atacant, număr 9”, a explicat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și