Închide meniul

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor: „Suntem uşor favoriţi”

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 22:21

Reclamă
Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor: „Suntem uşor favoriţi

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupă

Smail Prevljak, în timpul meciului dintre Bosnia şi România/ Profimedia

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor. Smail Prevljak a declarat că naţionala sa este „uşor favorită” în duleul cu „tricolorii” lui Edi Iordănescu, duel ce va fi în format live text, pe AS.ro, luni, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar trei puncte. „Tricolorii” ţintesc o victorie pe teren prorpiu cu Bosnia, pentru a spera la evitarea retrogradării.

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor

Smail Prevljak a prefaţat întâlnirea dintre România şi Bosnia, ultimul meci din actuala ediţie de Liga Naţiunilor. Atacantul bosniac a declarat că naţionala sa este favorită în Giuleşti.

Cu toate acestea, Prevljak a rememorat meciul din tur, şi a declarat că selecţionata lui Edi Iorădnescu a prestat un joc bun. La momentul respectiv, „tricolorii” au pierdut cu 1-0, marcatorul partidei fiind chiar Smail Prevljak.

„Noi suntem într-o formă foarte bună şi de aceea cred că suntem uşor favoriţi. Însă chiar dacă suntem pe primul loc al grupei şi ne-am asigurat promovarea în Liga A, pe terenul de fotbal totul e posibil.

Reclamă

În meciul din Bosnia s-a văzut că echipa României are calitate. Nu am avut un meci uşor atunci. Acum jucăm în deplasare şi cu siguranţă nu va fi un meci simplu pentru noi”, a declarat Smail Prevljak, jucător care a oferit declaraţii în limba germană, după ce translatorul nu a fost prezent la conferinţa de presă.

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia

Andrei Burcă a transmis un mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia, ultimul meci din grupele UEFA Nations League. Internaţionalul român a ţinut să asigure că este mobilizare generală înaintea confruntării din Giuleşti.

„Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0.

Reclamă 4 / 0/3

Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă. Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştigat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun. Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacă nu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională„, a declarat Andrei Burcă, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și