Închide meniul

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor: „Suntem uşor favoriţi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 22:21

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor: „Suntem uşor favoriţi

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupă

Smail Prevljak, în timpul meciului dintre Bosnia şi România/ Profimedia

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor. Smail Prevljak a declarat că naţionala sa este „uşor favorită” în duleul cu „tricolorii” lui Edi Iordănescu, duel ce va fi în format live text, pe AS.ro, luni, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar trei puncte. „Tricolorii” ţintesc o victorie pe teren prorpiu cu Bosnia, pentru a spera la evitarea retrogradării.

Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor

Smail Prevljak a prefaţat întâlnirea dintre România şi Bosnia, ultimul meci din actuala ediţie de Liga Naţiunilor. Atacantul bosniac a declarat că naţionala sa este favorită în Giuleşti.

Cu toate acestea, Prevljak a rememorat meciul din tur, şi a declarat că selecţionata lui Edi Iorădnescu a prestat un joc bun. La momentul respectiv, „tricolorii” au pierdut cu 1-0, marcatorul partidei fiind chiar Smail Prevljak.

„Noi suntem într-o formă foarte bună şi de aceea cred că suntem uşor favoriţi. Însă chiar dacă suntem pe primul loc al grupei şi ne-am asigurat promovarea în Liga A, pe terenul de fotbal totul e posibil.

Reclamă

În meciul din Bosnia s-a văzut că echipa României are calitate. Nu am avut un meci uşor atunci. Acum jucăm în deplasare şi cu siguranţă nu va fi un meci simplu pentru noi”, a declarat Smail Prevljak, jucător care a oferit declaraţii în limba germană, după ce translatorul nu a fost prezent la conferinţa de presă.

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia

Andrei Burcă a transmis un mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia, ultimul meci din grupele UEFA Nations League. Internaţionalul român a ţinut să asigure că este mobilizare generală înaintea confruntării din Giuleşti.

„Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0.

Reclamă 4 / 0/3

Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă. Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştigat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun. Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacă nu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională„, a declarat Andrei Burcă, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
  • Bosnia vrea să lase România pe ultimul loc
  • Ce a declarat Smail Prevljak, înaintea ultimului meci din Liga Naţiunilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și