Închide meniul
EXCLUSIV

România – Bosnia 4-1 | Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională: „Întrebarea despre viitorul meu trebuie să meargă către conducerea FRF!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 0:23

Reclamă
România – Bosnia 4-1 | Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională: „Întrebarea despre viitorul meu trebuie să meargă către conducerea FRF!

România a retrogradat în Liga C din Nations League

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu nu ia în calcul demisia după România – Bosnia 4-1. Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri. Edi Iordănescu rămâne optimist după parcursul slab şi anunţă că va avea o discuţie cu şefii FRF.

Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională

„Concluzia este că sunt foarte bucuros de această acţiune, sunt foarte bucuros că România are viitor, sunt foarte bucuros că aceşti jucători au arătat caracter şi că au potenţial. Le-am spus-o de când am preluat echipa că eu ştiu şi am convingerea că îşi pot ridica nivelul, fără doar şi poate. Dar degeaba văd eu, dacă nu o arată României întregi. Cred că în această acţiune au arătat lucruri bune, au arătat potenţial, au arătat speranţă.

Rămâne de văzut. O să fie o discuţie. Întrebarea trebuie să meargă către conducerea Federaţiei. Eu sunt bucuros că multe lucruri s-au reglat, e trist că am compromis multe lucruri în acţiunea din iunie. Ne-au lipsit jucători. Salut revenirea lui Nicu Stanciu care şi-a pus imediat amprenta pe joc. Băluţă, Cordea, sunt mulţi jucători care au revenit. Sunt jucători de care România are nevoie. E nevoie de Ianis, toată lumea are dor de el. E nevoie de Mihăilă să fie bine. Avem nevoie de Chiricheş, care e un lider adevărat. Atunci cred că România poate să bată la uşa calificării la European.

Noi ce am câştigat, am câştigat pe merit. Am pierdut puncte pe care nu le meritam, meritam 3 puncte în Finlanda. Noi ce am adus, meritam, dar în schimb am pierdut puncte care consider că nu trebuia să le facem. În primul rând, echipa a arătat că are mijloace, şi asta este important. Echipa şi-a dominat adversarul. Am marcat 5 goluri în 2 meciuri”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Antena Sport.

Reclamă

România – Bosnia 4-1. „Tricolorii” au retrogradat în Liga C

România – Bosnia, ultima partidă din această ediţie de Liga Naţiunilor, s-a încheiat cu victoria clară a „tricolorilor”, scor 4-1. George Puşcaş, cu o „dublă”, Dennis Man şi Andrei Raţiu au marcat pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Confruntarea din Giuleşti a început cu incidente în tribune. Meciul a fost oprit preţ de câteva secunde, după ce suporterii s-au luat la bătaie cu jandarmii.

România şi-a creat mai multe ocazii şi a dechis scorul în minutul 38, prin Dennis Man. Fotbalistul lui Parma a înscris cu un șut cu stângul din interiorul careului, din pasa lui Bancu. Iniţial, reuşita a fost anulată, dar golul s-a validat după intervenţia VAR.

Reclamă 4 / 0/3

„Tricolorii” au continuat să atace, iar al doilea gol a venit în minutul 73, prin George Puşcaş. Tot Bancu a pasat decisiv.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Chiar dacă România a câştigat clar, echipa naţională a încheiat pe ultimul loc grupa din Nations League şi a retrogradat în Liga C. Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și