Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1: „Nu poate păcăli pe nimeni! El, marele fotbalist de la națională…”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2022, 0:37

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1: „Nu poate păcăli pe nimeni! El, marele fotbalist de la națională…

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1. Atacul managerului general al FCSB este unul surprinzător, în contextul în care George Puşcaş a reuşit o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi România a câştigat partida cu Bosnia, scor 4-1, naţionala noastră nu a reuşit să evite retrogradarea în Liga C din Nations League.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1

Am bătut echipa a doua a Bosniei, una care nu mai avea niciun obiectiv. Partea proastă e ca ne-a bătut echipa a doua a Muntenegrului! Am jucat împotriva nimănui, să nu ne păcălim. Băieții ăștia au venit în vacanță aici. Știam din minutul 50 că am retrogradat. 

Dacă știai că ai retrogradat, măcar abține-te să te bucuri. Dacă te bucuri în astfel de momente, înseamnă că ai o problemă. E înfiorător ce se întâmplă. E o catastrofă a fotbalului românesc! Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia. Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni! Face gesturile astea… El, marele fotbalist de la națională!

Acum o să vină selecționerul să ne spună că a fost o victorie bună și că ne ajută. O să facă deja check-in pentru preliminariile următoare.

Reclamă

Te-ai obişnuit cu foarte puţin. Care e motivul bucuriei? Că ai mai multe puncte decât te aşteptai să retrogradezi? Că te aşteptai să retrogradezi cu două puncte şi ai făcut şapte? Este înfiorător, e o catastrofă a fotbalului românesc.

Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, care nu mai e ce a fost, cu Muntenegru, care are probleme cu jucătorii de valoare, că nu joacă, şi cu Bosnia, am retrogradat.

Asta e concluzia. Jalnic. Nu vorbesc de selecţioner, vorbesc de ce era în tribună. O mare bucurie! Era 2-0”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România a retrogradat în Liga C din Nations League. O nouă ruşine naţională!

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și