Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1: „Nu poate păcăli pe nimeni! El, marele fotbalist de la națională…”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2022, 0:37

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1: „Nu poate păcăli pe nimeni! El, marele fotbalist de la națională…

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1
  • Puşcaş a dat două goluri cu Bosnia

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1. Atacul managerului general al FCSB este unul surprinzător, în contextul în care George Puşcaş a reuşit o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi România a câştigat partida cu Bosnia, scor 4-1, naţionala noastră nu a reuşit să evite retrogradarea în Liga C din Nations League.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe George Puşcaş, după România – Bosnia 4-1

Am bătut echipa a doua a Bosniei, una care nu mai avea niciun obiectiv. Partea proastă e ca ne-a bătut echipa a doua a Muntenegrului! Am jucat împotriva nimănui, să nu ne păcălim. Băieții ăștia au venit în vacanță aici. Știam din minutul 50 că am retrogradat. 

Reclamă

Dacă știai că ai retrogradat, măcar abține-te să te bucuri. Dacă te bucuri în astfel de momente, înseamnă că ai o problemă. E înfiorător ce se întâmplă. E o catastrofă a fotbalului românesc! Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia. Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni! Face gesturile astea… El, marele fotbalist de la națională!

Acum o să vină selecționerul să ne spună că a fost o victorie bună și că ne ajută. O să facă deja check-in pentru preliminariile următoare.

Reclamă

Te-ai obişnuit cu foarte puţin. Care e motivul bucuriei? Că ai mai multe puncte decât te aşteptai să retrogradezi? Că te aşteptai să retrogradezi cu două puncte şi ai făcut şapte? Este înfiorător, e o catastrofă a fotbalului românesc.

Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, care nu mai e ce a fost, cu Muntenegru, care are probleme cu jucătorii de valoare, că nu joacă, şi cu Bosnia, am retrogradat.

Asta e concluzia. Jalnic. Nu vorbesc de selecţioner, vorbesc de ce era în tribună. O mare bucurie! Era 2-0”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România a retrogradat în Liga C din Nations League. O nouă ruşine naţională!

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu