Închide meniul
Video

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar. Mesajul selecţionerul pentru jucători: „Asta le-am spus!” EXCLUSIV

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 0:51

Reclamă

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar

Edi Iordănescu, primele declaraţii după Bosnia - România 4-1 / Antena 1

Edi Iordănescu a avut prima reacţie la finalul meciului România – Bosnia, scor 4-1, din UEFA Nations League. Imediat după încheierea partidei din Giuleşti, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii şi Edi Iordănescu au venit cu întârziere la flash-interviuri. Selecţionerul României se va întâlni cu şefii FRF şi în zilele următoare, pentru a i se decide viitorul.

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar

Edi Iordănescu s-a ferit să anunţe dacă a decis să continue pe banca primei reprezentative, dar a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor imediat după victoria cu Bosnia.

Jucătorilor le-am spus că sunt suporterul lor numărul 1, acum când merg la cluburi. Că tot timpul în faţa televizorului trăiesc cu emoţie exprimarea lor, parcursul lor. Că trebuie să arate putere, să meargă, să se impună, să îşi crească nivelul. Să reuşească, dacă se poate, mulţi să se mute la un nivel mai bun. Şi atunci când vor veni la echipa naţională vor aduce o altă experienţă, altă maturitate.

(Reporter: Ce le-aţi spus jucătorilor în vestiar şi ce v-a spus domnnul Burleanu?) E o întrebare la care doar timpul poate răspunde. Sunt echipe ca Turcia şi Grecia care sunt mai jos şi cărora le e mai uşor. Au şanse mai mari să câştige Liga Naţiunilor. Eu nu mi-am dorit asta, rămâne un regret al meu„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

România a retrogradat în Liga C din Nations League

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

România – Bosnia 4-1

România – Bosnia, ultima partidă din această ediţie de Liga Naţiunilor, s-a încheiat cu victoria clară a „tricolorilor”, scor 4-1. George Puşcaş, cu o „dublă”, Dennis Man şi Andrei Raţiu au marcat pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Confruntarea din Giuleşti a început cu incidente în tribune. Meciul a fost oprit preţ de câteva secunde, după ce suporterii s-au luat la bătaie cu jandarmii.

România şi-a creat mai multe ocazii şi a dechis scorul în minutul 38, prin Dennis Man. Fotbalistul lui Parma a înscris cu un șut cu stângul din interiorul careului, din pasa lui Bancu. Iniţial, reuşita a fost anulată, dar golul s-a validat după intervenţia VAR.

„Tricolorii” au continuat să atace, iar al doilea gol a venit în minutul 73, prin George Puşcaş. Tot Bancu a pasat decisiv.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. George Puşcaş a închis tabela, în minutul 86, după ce a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Chiar dacă România a câştigat clar, echipa naţională a încheiat pe ultimul loc grupa din Nations League şi a retrogradat în Liga C. Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și