Închide meniul
Video

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar. Mesajul selecţionerul pentru jucători: „Asta le-am spus!” EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 0:51

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar

Edi Iordănescu, primele declaraţii după Bosnia - România 4-1 / Antena 1

Edi Iordănescu a avut prima reacţie la finalul meciului România – Bosnia, scor 4-1, din UEFA Nations League. Imediat după încheierea partidei din Giuleşti, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii şi Edi Iordănescu au venit cu întârziere la flash-interviuri. Selecţionerul României se va întâlni cu şefii FRF şi în zilele următoare, pentru a i se decide viitorul.

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar

Edi Iordănescu s-a ferit să anunţe dacă a decis să continue pe banca primei reprezentative, dar a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor imediat după victoria cu Bosnia.

Jucătorilor le-am spus că sunt suporterul lor numărul 1, acum când merg la cluburi. Că tot timpul în faţa televizorului trăiesc cu emoţie exprimarea lor, parcursul lor. Că trebuie să arate putere, să meargă, să se impună, să îşi crească nivelul. Să reuşească, dacă se poate, mulţi să se mute la un nivel mai bun. Şi atunci când vor veni la echipa naţională vor aduce o altă experienţă, altă maturitate.

(Reporter: Ce le-aţi spus jucătorilor în vestiar şi ce v-a spus domnnul Burleanu?) E o întrebare la care doar timpul poate răspunde. Sunt echipe ca Turcia şi Grecia care sunt mai jos şi cărora le e mai uşor. Au şanse mai mari să câştige Liga Naţiunilor. Eu nu mi-am dorit asta, rămâne un regret al meu„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

România a retrogradat în Liga C din Nations League

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

România – Bosnia 4-1

România – Bosnia, ultima partidă din această ediţie de Liga Naţiunilor, s-a încheiat cu victoria clară a „tricolorilor”, scor 4-1. George Puşcaş, cu o „dublă”, Dennis Man şi Andrei Raţiu au marcat pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Confruntarea din Giuleşti a început cu incidente în tribune. Meciul a fost oprit preţ de câteva secunde, după ce suporterii s-au luat la bătaie cu jandarmii.

România şi-a creat mai multe ocazii şi a dechis scorul în minutul 38, prin Dennis Man. Fotbalistul lui Parma a înscris cu un șut cu stângul din interiorul careului, din pasa lui Bancu. Iniţial, reuşita a fost anulată, dar golul s-a validat după intervenţia VAR.

„Tricolorii” au continuat să atace, iar al doilea gol a venit în minutul 73, prin George Puşcaş. Tot Bancu a pasat decisiv.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. George Puşcaş a închis tabela, în minutul 86, după ce a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Chiar dacă România a câştigat clar, echipa naţională a încheiat pe ultimul loc grupa din Nations League şi a retrogradat în Liga C. Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri.

Reclamă
Recomandări
  • România – Bosnia 4-1
  • Edi Iordănescu, vizitat în vestiar de şefii FRF

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și