Închide meniul

Eduard Radaslavescu a dat replica după ce Dumitru Dragomir a spus că „e grăsuț”! Reacția mijlocașului după ce a marcat în România U19 – Austria U19 2-0

Cosmin Cioboată Publicat: 27 septembrie 2022, 20:00

Reclamă
Eduard Radaslavescu a dat replica după ce Dumitru Dragomir a spus că „e grăsuț! Reacția mijlocașului după ce a marcat în România U19 – Austria U19 2-0

Eduard Radaslavescu a dat replica după ce a fost criticat de Dumitru Dragomir

Eduard Radaslavescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Eduard Radaslavescu a dat replica după ce Dumitru Dragomir a spus că „e grăsuț și nu poate fugi”. Mijlocașul de 18 de ani, de la FCSB, a marcat în meciul România U19 – Austria U19 2-0 și a contribuit decisiv la calificarea „tricolorilor” mici la Turul de Elită pentru Euro 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radaslavescu a fost criticat de fostul șef de la LPF că este supraponderal și din această cauză nu poate alerga cum trebuie.

Eduard Radaslavescu a dat replica după ce Dumitru Dragomir a spus că „e grăsuț și nu poate fugi”

Eduard Radaslavescu a dublat avantajul României U19 în partida de astăzi, în minutul 75, după o pasă oferită de Atanas Trică.

„La Steaua (n.r. FCSB) nu pot să joace și n-au tonus muscular. Radaslavescu e un talent deosebit, dar nu poate fugi, e grăsuț”, a declarat, recent, Dumitru Dragomir.

Replica tânărului mijlocaș, transferat de FCSB de la Farul, a venit după calificarea României U19 în Turul de Elită pentru Euro 2023.

Reclamă

„Ne-a ieșit, i-am bătut și i-am lăsat acasă (n.r. – pe Austria U19). E important să ai meciuri, mă bucur că am venit la națională și am prins destule minute. Nu e niciun răspuns pentru critici, e un gol pentru mine. Sunt foarte bine cu greutatea, sunt puțin mai masiv și poate de asta pare că sunt mai plinuț”, a spus Eduard Radaslavescu, potrivit Digisport.

Radaslavescu a vorbit și despre situația de la FCSB. Vicecampioana României se află pe locul 14 în Liga 1, cu o singură victorie obținută după primele 11 etape.

Mijlocașul lui Nicolae Dică este convins că roș-albaștrii își vor reveni și se vor califica în play-off:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e greu de prins play-off-ul, cu siguranță putem intra”, a mai declarat mijlocașul de 18 ani.

România U19 s-a calificat la Turul de Elită pentru Euro 2023, după ce a învins Austria U19!

România U19 s-a calificat la Turul de Elită pentru Euro 2023, după ce a învins Austria, scor 2-0, la Voluntari. „Tricolorii” mici, conduși de Alexandru Pelici, au întâlnit în aceste zile Letonia, Lituania și Austria, la turneul preliminar disputat la Buftea și Voluntari.

Rareș Burnete și Eduard Radaslavescu au marcat golurile naționalei U19 în partida cu Austria.

Burnete a deschis scorul în minutul 41. Radaslavescu, introdus pe teren în minutul 69, a dublat avantajul României în minutul 75, după un assist oferit de Atanas Trică.

David Dincă, portarul „tricolorilor” lui Pelici, a avut două intervenții miraculoase pe final și a păstrat intactă plasa naționalei noastre.

În primele două meciuri, România U19 a terminat la egalitate cu Letonia și Lituania, 0-0. România și Letonia au încheiat grupa de calificare cu câte 5 puncte și s-au calificat la Turul de Elită care va stabili participantele la Campionatul European din 2023. La turneul final din Malta se vor califica doar 7 reprezentative, alături de țara gazdă.

Turneul de calificare care a avut loc în aceste zile a fost prima acțiune a noului selecționer Alexandru Pelici la naționala U19.

Reclamă

Echipa României U19 din meciul cu Austria U19:

România U19: 1. Dincă-cpt. – 2. Maftei, 3. Grigore-Huideș, 5. Pașcalău, 13. Borza – 6. Boțogan, 8. Vulturar (18. Sala 52) – 7. Bordușanu, 15. Bujor, 11. Musi – 9. Burnete (21. Trică 44). Selecționer: Alexandru Pelici

Rezerve: 12. Lefter – 4. Șuteu, 10. Radaslavescu, 14. Kovács, 16. Leață, 17. Duțu, 20. El Sawy

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și